ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 16/10/2018 17:57

Objekti i ish-'Gërmisë' futet në mesin e monumenteve të mbrojtura, pamundësohet rrënimi

Objekti i ish-'Gërmisë' futet në mesin e monumenteve të mbrojtura, pamundësohet rrënimi
Ministri i Kulturës, i Rinisë dhe i Sportit (MKRS), Kujtim Gashi, ka nënshkruar të mërkurën vendimin për aprovimin e Listës së Trashëgimisë Kulturore për Mbrojtje të Përkohshme me 1595 objekte, të cilat do t’i ...
Zeri | 11-Oct-2018 09:57
Ministri i Kulturës, i Rinisë dhe i Sportit (MKRS), Kujtim Gashi, ka nënshkruar të mërkurën vendimin për aprovimin e Listës së Trashëgimisë Kulturore për Mbrojtje të Përkohshme me 1595 objekte, të cilat do t’i ...

Ta ruajmë identitetin tonë të krijuar në të kaluarën
Me interesim të madh kam ndjekur debatin e zhvilluar, argumentet dhe kundërargumentet e hedhura në opinionin publik për domosdoshmërinë e ruajtjes së objekteve, gjurmëve dhe vlerave të trashëgimisë kulturore apo ...
Medial | 10-Oct-2018 16:25
Me interesim të madh kam ndjekur debatin e zhvilluar, argumentet dhe kundërargumentet e hedhura në opinionin publik për domosdoshmërinë e ruajtjes së objekteve, gjurmëve dhe vlerave të trashëgimisë kulturore apo ...

Ish-objekti i ‘Gërmisë’ hynë në listën e përkohshme të trashëgimisë së mbrojtur
Objekti i ish qendrës tregtare “Gërmia’, për fatin e të cilit është duke u zhvilluar një debat i ‘ashpër’ ka hyrë në Listën e Përkohshme të Trashëgimisë së Mbrojtur. Përmes një njoftimi për media, Ministria e Kulturës ...
EkonomiaOnline | 10-Oct-2018 16:14
Objekti i ish qendrës tregtare “Gërmia’, për fatin e të cilit është duke u zhvilluar një debat i ‘ashpër’ ka hyrë në Listën e Përkohshme të Trashëgimisë së Mbrojtur. Përmes një njoftimi për media, Ministria e Kulturës ...

Ish-objekti i Gërmisë hynë në listën e përkohshme të trashëgimisë së mbrojtur
Objekti i ish qendrës tregtare “Gërmia’, për fatin e të cilit është duke u zhvilluar një debat i ‘ashpër’ ka hyrë në Listën e Përkohshme të Trashëgimisë së Mbrojtur. Përmes një njoftimi për media, Ministria e Kulturës ...
Arbresh | 10-Oct-2018 16:03
Objekti i ish qendrës tregtare “Gërmia’, për fatin e të cilit është duke u zhvilluar një debat i ‘ashpër’ ka hyrë në Listën e Përkohshme të Trashëgimisë së Mbrojtur. Përmes një njoftimi për media, Ministria e Kulturës ...

Ministri Gashi nënshkruan vendimin për aprovim të listës së Trashëgimisë Kulturore për Mbrojtje të Përkohshme
Ministri i Kulturës Rinisë dhe Sportit Kujtim Gashi, ka nënshkruar Vendimin për aprovimin e Listës së Trashëgimisë Kulturore për Mbrojtje të Përkohshme me 1595 asete, të cilat do t’i nënshtrohen masave dhe regjimit ...
Klan Kosova | 10-Oct-2018 15:01
Ministri i Kulturës Rinisë dhe Sportit Kujtim Gashi, ka nënshkruar Vendimin për aprovimin e Listës së Trashëgimisë Kulturore për Mbrojtje të Përkohshme me 1595 asete, të cilat do t’i nënshtrohen masave dhe regjimit ...

Rreth 1600 asete vihen nn mbrojtjen e Ligjit pr Trashgimin Kulturore
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS) Kujtim Gashi, sot ka nënshkruar vendimin për aprovimin e Listës së Trashëgimisë Kulturore për Mbrojtje të Përkohshme me 1595 asete, të cilat do t’i nënshtrohen masave dhe ...
Bota Sot | 10-Oct-2018 14:19
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS) Kujtim Gashi, sot ka nënshkruar vendimin për aprovimin e Listës së Trashëgimisë Kulturore për Mbrojtje të Përkohshme me 1595 asete, të cilat do t’i nënshtrohen masave dhe ...

Rreth 1600 asete vihen nën mbrojtjen e Ligjit për Trashëgiminë Kulturore
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS) Kujtim Gashi, sot ka nënshkruar vendimin për aprovimin e Listës së Trashëgimisë Kulturore për Mbrojtje të Përkohshme me 1595 asete, të cilat do t’i nënshtrohen masave dhe ...
Kosova Press | 10-Oct-2018 14:12
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS) Kujtim Gashi, sot ka nënshkruar vendimin për aprovimin e Listës së Trashëgimisë Kulturore për Mbrojtje të Përkohshme me 1595 asete, të cilat do t’i nënshtrohen masave dhe ...

Ta ruajmë identitetin tonë të krijuar në të kaluarën
Me interesim të madh kam ndjekur debatin e zhvilluar, argumentet dhe kundërargumentet e hedhura në opinionin publik për domosdoshmërinë e ruajtjes së objekteve, gjurmëve dhe vlerave të trashëgimisë kulturore apo ...
EkonomiaOnline | 09-Oct-2018 19:26
Me interesim të madh kam ndjekur debatin e zhvilluar, argumentet dhe kundërargumentet e hedhura në opinionin publik për domosdoshmërinë e ruajtjes së objekteve, gjurmëve dhe vlerave të trashëgimisë kulturore apo ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved