ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/12/2018 14:23

Liqeni i Ohrit në UNESCO, në qershor 2019

Liqeni i Ohrit në UNESCO, në qershor 2019
Pjesa shqiptare e liqenit të Ohrit është propozuar për t’u përfshirë në Listën e Trashëgimisë Mikse Natyrore dhe Kulturore Botërore të UNESCO-s, ku bëjnë pjesë vetëm shumë pak pasuri të tilla. Shtrirja e propozuar ...
BalkanWeb | 11-Oct-2018 14:24
Pjesa shqiptare e liqenit të Ohrit është propozuar për t’u përfshirë në Listën e Trashëgimisë Mikse Natyrore dhe Kulturore Botërore të UNESCO-s, ku bëjnë pjesë vetëm shumë pak pasuri të tilla. Shtrirja e propozuar ...

FOTOT: Liqeni i Ohrit potencial për aventura të jashtëzakonshme turistike
Rajoni i Liqenit të Ohrit ka vlera të jashtëzakonshme natyrore dhe kulturore dhe ofron një peizazh mahnitës, dhe potencial për aventura të jashtëzakonshme turistike. Projekti “Drejt një qeverisjeje të përbashkët të ...
GazetaTema | 11-Oct-2018 13:25
Rajoni i Liqenit të Ohrit ka vlera të jashtëzakonshme natyrore dhe kulturore dhe ofron një peizazh mahnitës, dhe potencial për aventura të jashtëzakonshme turistike. Projekti “Drejt një qeverisjeje të përbashkët të ...

Liqeni i Ohrit në UNESCO, në qershor 2019
Pjesa shqiptare e liqenit të Ohrit është propozuar për t’u përfshirë në Listën e Trashëgimisë Mikse Natyrore dhe Kulturore Botërore të UNESCO-s, ku bëjnë pjesë vetëm shumë pak pasuri të tilla. Shtrirja e propozuar ...
Koha Jone | 11-Oct-2018 14:01
Pjesa shqiptare e liqenit të Ohrit është propozuar për t’u përfshirë në Listën e Trashëgimisë Mikse Natyrore dhe Kulturore Botërore të UNESCO-s, ku bëjnë pjesë vetëm shumë pak pasuri të tilla. Shtrirja e propozuar ...

Pjesa shqiptare e liqenit të Ohrit nën mbrojtje të UNESCO-s më 2019
Pjesa shqiptare e liqenit të Ohrit është propozuar për t’u përfshirë në Listën e Trashëgimisë Mikse Natyrore dhe Kulturore Botërore të UNESCO-s, ku bëjnë pjesë vetëm shumë pak pasuri të tilla. Shtrirja e propozuar ...
Lajm Press | 11-Oct-2018 11:24
Pjesa shqiptare e liqenit të Ohrit është propozuar për t’u përfshirë në Listën e Trashëgimisë Mikse Natyrore dhe Kulturore Botërore të UNESCO-s, ku bëjnë pjesë vetëm shumë pak pasuri të tilla. Shtrirja e propozuar ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved