ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/12/2018 14:11

Lavdi guximit të heshtjes!

Lavdi guximit të heshtjes!
Nga sot e tutje atje në Zvërnecin e tij, në Zvërnecin tim hëna do të shëtisë e trishtë nëpër qiparisat e ishullit dhe pastaj do të ulet mbi gjol si sqep i verdhë i pelikanit. Nga sot e tutje atje në Zvërnecin e tij, në ...
24 Ore | 11-Oct-2018 13:08
Nga sot e tutje atje në Zvërnecin e tij, në Zvërnecin tim hëna do të shëtisë e trishtë nëpër qiparisat e ishullit dhe pastaj do të ulet mbi gjol si sqep i verdhë i pelikanit. Nga sot e tutje atje në Zvërnecin e tij, në ...

Lavdi guximit të heshtjes!
Nga Jani Malo/ Nga sot e tutje atje në Zvërnecin e tij, në Zvërnecin tim hëna do të shëtisë e trishtë nëpër qiparisat e ishullit dhe pastaj do të ulet mbi gjol si sqep i verdhë i pelikanit. Nga sot e tutje atje në ...
Java News | 11-Oct-2018 12:13
Nga Jani Malo/ Nga sot e tutje atje në Zvërnecin e tij, në Zvërnecin tim hëna do të shëtisë e trishtë nëpër qiparisat e ishullit dhe pastaj do të ulet mbi gjol si sqep i verdhë i pelikanit. Nga sot e tutje atje në ...

Lavdi guximit të heshtjes!
Jani Malo Nga sot e tutje atje në Zvërnecin e tij, në Zvërnecin tim hëna do të shëtisë e trishtë nëpër qiparisat e ishullit dhe pastaj do të ulet mbi gjol si sqep i verdhë i pelikanit. Nga sot e tutje atje në Zvërnecin ...
GazetaTema | 11-Oct-2018 12:04
Jani Malo Nga sot e tutje atje në Zvërnecin e tij, në Zvërnecin tim hëna do të shëtisë e trishtë nëpër qiparisat e ishullit dhe pastaj do të ulet mbi gjol si sqep i verdhë i pelikanit. Nga sot e tutje atje në Zvërnecin ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved