ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 16/10/2018 18:37

Atdheu të ndjen, kur e di pse hesht!

Atdheu të ndjen, kur e di pse hesht!
Nga Mero Baze Fatos Arapin e kishin ftuar të ishte në shtëpinë e Alimerkove, në Vlorë. Ishte tetor i vitit 1994 dhe Sali Berisha kërkonte të çelte fushatën e referendumit për Kushtetutën nga shtëpia e Alimerkove, e cila ...
Dritare.net | 11-Oct-2018 17:55
Nga Mero Baze Fatos Arapin e kishin ftuar të ishte në shtëpinë e Alimerkove, në Vlorë. Ishte tetor i vitit 1994 dhe Sali Berisha kërkonte të çelte fushatën e referendumit për Kushtetutën nga shtëpia e Alimerkove, e cila ...

Atdheu të ndjen, kur e di pse hesht!
Nga Mero Baze (Një skicë për Fatos Arapin) Fatos Arapin e kishin ftuar të ishte në shtëpinë e Alimerkove, në Vlorë. Ishte Tetor I vitit 1994 dhe Sali Berisha kërkonte të çelte fushatën e referendumit për Kushtetutën nga ...
Java News | 11-Oct-2018 17:18
Nga Mero Baze (Një skicë për Fatos Arapin) Fatos Arapin e kishin ftuar të ishte në shtëpinë e Alimerkove, në Vlorë. Ishte Tetor I vitit 1994 dhe Sali Berisha kërkonte të çelte fushatën e referendumit për Kushtetutën nga ...

Mero Baze: Një skicë për Fatos Arapin
Atdheu të ndjen, kur e di pse hesht! Nga Mero Baze Fatos Arapin e kishin ftuar të ishte në shtëpinë e Alimerkove, në Vlorë. Ishte Tetor i vitit 1994 dhe Sali Berisha kërkonte të çelte fushatën e referendumit për ...
Koha Jone | 11-Oct-2018 17:06
Atdheu të ndjen, kur e di pse hesht! Nga Mero Baze Fatos Arapin e kishin ftuar të ishte në shtëpinë e Alimerkove, në Vlorë. Ishte Tetor i vitit 1994 dhe Sali Berisha kërkonte të çelte fushatën e referendumit për ...

Atdheu të ndjen, kur e di pse hesht!
Mero Baze Fatos Arapin e kishin ftuar të ishte në shtëpinë e Alimerkove, në Vlorë. Ishte Tetor I vitit 1994 dhe Sali Berisha kërkonte të çelte fushatën e referendumit për Kushtetutën nga Shtëpia e Alimerkove, e cila ...
GazetaTema | 11-Oct-2018 17:01
Mero Baze Fatos Arapin e kishin ftuar të ishte në shtëpinë e Alimerkove, në Vlorë. Ishte Tetor I vitit 1994 dhe Sali Berisha kërkonte të çelte fushatën e referendumit për Kushtetutën nga Shtëpia e Alimerkove, e cila ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved