ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 01/04/2020 07:45

Italiani që zgjodhi të promovojë produktet “Made in Albania” përtej kufijve

Italiani që zgjodhi të promovojë produktet “Made in Albania” përtej kufijve
Republika e Shqipërisë është një realitet dinamik që po rritet jo vetëm në të ardhurat për frymë, por edhe në strukturën industriale dhe në këtë kontekst duhet të merret parasysh roli i rëndësishëm i luajtur nga Italia. ...
24 Ore | 08-Jul-2018 19:42
Republika e Shqipërisë është një realitet dinamik që po rritet jo vetëm në të ardhurat për frymë, por edhe në strukturën industriale dhe në këtë kontekst duhet të merret parasysh roli i rëndësishëm i luajtur nga Italia. ...

Italiani që zgjodhi të promovojë produktet “Made in Albania” përtej kufijve
Republika e Shqipërisë është një realitet dinamik që po rritet jo vetëm në të ardhurat për frymë, por edhe në strukturën industriale dhe në këtë kontekst duhet të merret parasysh roli i rëndësishëm i luajtur nga Italia. ...
Lexo | 08-Jul-2018 11:22
Republika e Shqipërisë është një realitet dinamik që po rritet jo vetëm në të ardhurat për frymë, por edhe në strukturën industriale dhe në këtë kontekst duhet të merret parasysh roli i rëndësishëm i luajtur nga Italia. ...

Njihuni me italianin q zgjodhi t promovoj produktet 'Made in Albania' prtej kufijve
Republika e Shqipërisë është një realitet dinamik që po rritet jo vetëm në të ardhurat për frymë, por edhe në strukturën industriale dhe në këtë kontekst duhet të merret parasysh roli i rëndësishëm i luajtur nga Italia. ...
Bota Sot | 08-Jul-2018 10:39
Republika e Shqipërisë është një realitet dinamik që po rritet jo vetëm në të ardhurat për frymë, por edhe në strukturën industriale dhe në këtë kontekst duhet të merret parasysh roli i rëndësishëm i luajtur nga Italia. ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved