Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 05:23
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
SHBA dhe Rusia, “sherr” për Kosovën GazetaTema - 07-Dec-2017 12:06
SHBA-ja dhe Rusia me Twitter përplasen për Kosovën
Illyriapress - 07-Dec-2017 11:23
Otawa (Kanada), 7 dhjetor 2017 – Zyra për çështje të jashtme e Partisë Demokrate të SHBA-së dhe ambasada ruse në Kanada janë përplasur në Twitter rreth Kosovës. Ambasada e Rusisë në Kanada i është përgjigjur vizitës së ...
Greiçevci i kundërpërgjigjet ambasadës ruse në Kanada për “Kosova është Serbi”
Politiko - 07-Dec-2017 09:24
Vizita e Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi në Kanada ditë më parë dhe ato që tha në Otavë, nuk janë mirëpritur nga Ambasada e Rusisë në këtë vend. “Pas vizitës së fundit të Thaçit në Otavë dhe komenteve të tij ...
SHBA-ja dhe Rusia me Twitter përplasen për Kosovën
Albportali - 07-Dec-2017 08:45
Zyra e partisë demokrate për çështje të jashtme dhe ambasada ruse në Kanada janë përplasur rreth Kosovës, raporton Koha.net. Ambasada e Rusisë në Kanada i është përgjigjur vizitës së Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi ...
SHBA dhe Rusia përplasen për Kosovën
Dritare.net - 07-Dec-2017 08:44
Zyra e partisë demokrate për çështje të jashtme dhe ambasada ruse në Kanada janë përplasur për Kosovën. Ambasada e Rusisë në Kanada i është përgjigjur vizitës së Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi në Kanada dhe ...
ShBA-ja dhe Rusia me Twitter përplasen për Kosovën
EkonomiaOnline - 07-Dec-2017 08:36
Zyra e partisë demokrate për çështje të jashtme dhe ambasada ruse në Kanada janë përplasur rreth Kosovës. Ambasada e Rusisë në Kanada i është përgjigjur vizitës së Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi në Kanada dhe ...
Greiçevci i kundërpërgjigjet ambasadës ruse në Kanada
InFokusi - 07-Dec-2017 08:33
Vizita e Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi në Kanada ditë më parë dhe ato që tha në Otavë, nuk janë mirëpritur nga Ambasada e Rusisë në këtë vend. “Pas vizitës së fundit të Thaçit në Otavë dhe komenteve të tij ...
SHBA-ja dhe Rusia me Twitter përplasen për Kosovën
Shenja - 07-Dec-2017 08:31
Zyra e partisë demokrate për çështje të jashtme dhe ambasada ruse në Kanada janë përplasur rreth Kosovës, raporton Koha.net. Ambasada e Rusisë në Kanada i është përgjigjur vizitës së Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi ...
Greiçevci i kundërpërgjigjet ambasadës ruse në Kanada
Zeri - 07-Dec-2017 08:31
Vizita e Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi në Kanada ditë më parë dhe ato që tha në Otavë, nuk janë mirëpritur nga Ambasada e Rusisë në këtë vend. “Pas vizitës së fundit të Thaçit në Otavë dhe komenteve të tij ...
Greiçevci i kundërpërgjigjet ambasadës ruse në Kanada për “Kosova është Serbi”
EkonomiaOnline - 07-Dec-2017 08:30
Vizita e Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi në Kanada ditë më parë dhe ato që tha në Otavë, nuk janë mirëpritur nga Ambasada e Rusisë në këtë vend. “Pas vizitës së fundit të Thaçit në Otavë dhe komenteve të tij ...
Greiçevci: Ju kujtojmë të gjithëve se Kosova është e pavarur dhe Krimea është Ukrainë
Arbresh - 07-Dec-2017 08:30
Ambasada Ruse në Kanada ka reaguar pas vizitës se presidentit të Kosovës Hashim Thaçi në Kanada, me një njoftim ku thuhet se, “Pas vizitës së fundit të Z. Thaçit në Ottawa dhe komenteve të tij anti-ruse për median ...
SHBA-ja dhe Rusia me Twitter përplasen për Kosovën
GazetaFjala - 07-Dec-2017 08:30
Zyra e partisë demokrate për çështje të jashtme dhe ambasada ruse në Kanada janë përplasur rreth Kosovës, raporton Koha.net. Ambasada e Rusisë në Kanada i është përgjigjur vizitës së Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi ...
SHBA përballet ashpër me Rusinë: Ju kujtojmë se Kosova është e pavarur dhe Krimea është Ukrainë
InFokusi - 07-Dec-2017 08:26
Ambasada Ruse në Kanada ka reaguar pas vizitës se presidentit të Kosovës Hashim Thaçi në Kanada, me një njoftim ku thuhet se, “Pas vizitës së fundit të Z. Thaçit në Ottawa dhe komenteve të tij anti-ruse për median ...
SHBA përballet ashpër me Rusinë: Ju kujtojmë se Kosova është e pavarur dhe Krimea është Ukrainë
Gazeta Monitor - 07-Dec-2017 08:26
Ambasada Ruse në Kanada ka reaguar pas vizitës se presidentit të Kosovës Hashim Thaçi në Kanada, me një njoftim ku thuhet se, “Pas vizitës së fundit të Z. Thaçit në Ottawa dhe komenteve të tij anti-ruse për median ...
SHBA-ja dhe Rusia me Twitter përplasen për Kosovën
Koha.net - 07-Dec-2017 08:23
Zyra e partisë demokrate për çështje të jashtme dhe ambasada ruse në Kanada janë përplasur rreth Kosovës, raporton Koha.net. Ambasada e Rusisë në Kanada i është përgjigjur vizitës së Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi ...
SHBA-Rusisë: Ju kujtojmë të gjithëve se Kosova është e pavarur dhe Krimea është Ukrainë
Arbresh - 07-Dec-2017 08:23
Ambasada Ruse në Kanada ka reaguar pas vizitës se presidentit të Kosovës Hashim Thaçi në Kanada, me një njoftim ku thuhet se, “Pas vizitës së fundit të Z. Thaçit në Ottawa dhe komenteve të tij anti-ruse për median ...
Greiçevci i kundërpërgjigjet ambasadës ruse në Kanada për “Kosova është Serbi”
Klan Kosova - 07-Dec-2017 08:16
Vizita e Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi në Kanada ditë më parë dhe ato që tha në Otavë, nuk janë mirëpritur nga Ambasada e Rusisë në këtë vend. “Pas vizitës së fundit të Thaçit në Otavë dhe komenteve të tij ...
SHBA përballet ashpër me Rusinë: Ju kujtojmë se Kosova është e pavarur dhe Krimea është Ukrainë
Syri - 07-Dec-2017 07:54
Ambasada Ruse në Kanada ka reaguar pas vizitës se presidentit të Kosovës Hashim Thaçi në Kanada, me një njoftim ku thuhet se, “Pas vizitës së fundit të Z. Thaçit në Ottawa dhe komenteve të tij anti-ruse për median ...
Kosova, përball ashpër SHBA-të me Rusinë në Kanada
Zeri - 06-Dec-2017 23:39
Ambasada Ruse në Kanada ka reaguar pas vizitës se presidentit të Kosovës Hashim Thaçi në Kanada, me një njoftim ku thuhet se, “Pas vizitës së fundit të Z. Thaçit në Ottawa dhe komenteve të tij anti-ruse për median ...
Ambasada ruse në Kanada reagon pas ‘komenteve anti-ruse’ të Presidentit Thaçi
Gazeta Monitor - 06-Dec-2017 19:04
Ambasada e Federatës Ruse në Kanada ka reaguar pas vizitës së Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, në kryeqytetin kanadez, vizitë gjatë së cilës presidenti kosovar ishte takuar me udhëheqësit më të lartë të Kanadasë, ...
Galeri

Lajmet Kryesore