Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 05:22
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Fakt joKazan: Rritet çmimi i ujit në Tiranë
Respublica - 14-Nov-2017 12:15
ISHTE: Bëhet: Vendimi është marrë në mbledhjen e Enti Rregullator i Sektorit të Furnizimit me Ujë dhe Largimit e Përpunimit të Ujërave të Ndotura në mbledhjen e datës 07/11/2017. Tirana i ofrohet financave të ...
Rritja e çmimit të ujit në Tiranë ERRU miraton tarifat e reja/Tabela
Shqiptarja - 14-Nov-2017 12:09
Enti Rregullator i Ujit (ERRU) ka miratuar çmimet e reja të ujit të pijshëm për Bashkinë e Tiranës, pas miratimit të projektvendimit në Këshillin të kryeqyettit në muajin korrik. Me tarifat e reja, të cilat hyjnë në ...
FOTO/ Rritet çmimi i ujit në Tiranë, ja sa do paguhet nga familjarët e bizneset
Koha Jone - 14-Nov-2017 11:58
Komisioni Kombëtar Rregullator me vendim Nr. 47 datë 07.11.2017 miratoi tarifat e shërbimit të furnizimit me ujë dhe largimit të ujërave të ndotura për shoqërinë ujësjellës kanalizime Tiranë. Vendimi është marrë disa ...
Rritja e çmimit të ujit të pijshëm ERRU miraton tarifat e reja
Shqiptarja - 14-Nov-2017 11:58
Enti Rregullator i Ujit të Pijshëm (ERRU) ka miratuar çmimet e reja të ujit të pijshëm për Bashkinë e Tiranës, pas miratimit të projektvendimit në Këshillin të kryeqyettit në muajin korrik. Me tarifat e reja, të cilat ...
Miratohet vendimi për rritjen e çmimit të ujit në Tiranë
Koha Jone - 14-Nov-2017 11:58
Enti Rregullator i Ujit ka miratuar vendimin për rritjen e çmimit të ujit në Tiranë. Nga janari 2018-s banorët e Tiranës e Tiranës do të tarifohen 65 lekë për m³ ujë që vjen në çezmat e tyre. Kryetari i bashkisë Erion ...
Miratohet rritja e çmimit të ujit me 44 %, ja tarifat e reja nga 1 janari
Java News - 14-Nov-2017 11:55
Enti Rregullator iUjit ka miratuar tarifat e reja për Bashkinë Tiranë, sipas të cilave çmimi i ujit për konsumatorët është rritur me 44 %. Në faqen e ERU jepen detaje lidhur me tarifat, dhe kohën kur hyn në fuqi ...
Rritet çmimi i ujit në Tiranë, ja sa do paguhet nga familjarët e bizneset
Telegraf - 14-Nov-2017 11:54
Komisioni Kombëtar Rregullator me vendim Nr. 47 datë 07.11.2017...
Miratohen tarifat e reja për ujin e pijshëm në Tiranë, ja tabelat me çmimet
BalkanWeb - 14-Nov-2017 11:51
TIRANE – Enti Rregullator i Ujit ka marrë vendimin për miratimin e tarifave të reja të ujit në Tiranë, ku ka një rritje të çmimit nga 45 lekë për m3, në 65 lekë/m3. Sipas njoftimit të ERRU, tarifa për ujin për klientët ...
FOTO/ Rritet çmimi i ujit në Tiranë, ja sa do paguhet nga familjarët e bizneset
Syri - 14-Nov-2017 11:47
Komisioni Kombëtar Rregullator me vendim Nr. 47 datë 07.11.2017 miratoi tarifat e shërbimit të furnizimit me ujë dhe largimit të ujërave të ndotura për shoqërinë ujësjellës kanalizime Tiranë. Vendimi është marrë disa ...
Galeri

Lajmet Kryesore