Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 11:30
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Leksione politike nga mbretëria e kafshëve
Koha.mk - 12-Aug-2017 13:31
Nga Daniel T. BLUMSTEIN Pavarësisht nga gënjeshtrat që shesin disa politikanë, faktet ende kanë rëndësi dhe përcjellja e duhur e këtyre fakteve është thelbësore për mbijetesën. Unë e di, sepse shoh rregullisht pasojat ...
Galeri

Lajmet Kryesore