Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 00:33
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Bie popullariteti i Trumpit
Albportali - 17-Jul-2017 13:56
Vetëm 36% e amerikanëve e aprovojnë performancën e Donald Trump në zyrën ovale.Sondazhi i fundit i realizuar nga “Washington Post”/”ABC News” tregon se popullariteti i Presidentit të Shteteve të Bashkuara ka rënë në ...
Bie popullariteti i Trumpit
Shenja - 17-Jul-2017 13:49
Vetëm 36% e amerikanëve e aprovojnë performancën e Donald Trump në zyrën ovale.Sondazhi i fundit i realizuar nga “Washington Post”/”ABC News” tregon se popullariteti i Presidentit të Shteteve të Bashkuara ka rënë në ...
Bie popullariteti i Trumpit
AlMaKos - 17-Jul-2017 13:48
Vetëm 36% e amerikanëve e aprovojnë performancën e Donald Trump në zyrën ovale.Sondazhi i fundit i realizuar nga “Washington Post”/”ABC News” tregon se popullariteti i Presidentit të Shteteve të Bashkuara ka rënë në ...
Ulet ndjeshëm mbështetja e amerikanëve për Trump
Gazeta Dita - 17-Jul-2017 13:00
Sipas një ankete të re, popullariteti i presidentit Donald Trump ka rënë gjatë 2-3 muajve të fundit. Në anketën e përbashkët të gazetës “Washington Post” dhe televizionit ABC, mbështetja për Trump ka rënë nga 42% në ...
Bie popullariteti i Trumpit, vetëm 36% mbështesin veprimet e tij
Alsat-M - 17-Jul-2017 12:35
Vetëm 36% e amerikanëve e aprovojnë performancën e Donald Trumpit në zyrën ovale. Sondazhi i fundit i realizuar nga “Washington Post”/”ABC News” tregon se popullariteti i Presidentit të Shteteve të Bashkuara ka rënë në ...
Bie popullariteti i Trumpit, vetëm 36% miratojnë veprimet
EkonomiaOnline - 17-Jul-2017 12:28
Vetëm 36% e amerikanëve e aprovojnë performancën e Donald Trump në zyrën ovale. Sondazhi i fundit i realizuar nga “Washington Post”/”ABC News” tregon se popullariteti i Presidentit të Shteteve të Bashkuara ka rënë në ...
Bie popullariteti i Trump, vetëm 36% miratojnë veprimet
InFokusi - 17-Jul-2017 12:25
Vetëm 36% e amerikanëve e aprovojnë performancën e Donald Trump në zyrën ovale. Sondazhi i fundit i realizuar nga “Washington Post”/”ABC News” tregon se popullariteti i Presidentit të Shteteve të Bashkuara ka rënë në ...
?Bie popullariteti i Trump, vetëm 36% miratojnë veprimet
Indeks Online - 17-Jul-2017 12:19
Vetëm 36% e amerikanëve e aprovojnë performancën e Donald Trump në zyrën ovale. Sondazhi i fundit i realizuar nga “Washington Post”/”ABC News” tregon se popullariteti i Presidentit të Shteteve të Bashkuara ka rënë në ...
Bie popullariteti i Trump, vetëm 36% miratojnë veprimet
Kosova Press - 17-Jul-2017 12:08
Vetëm 36% e amerikanëve e aprovojnë performancën e Donald Trump në zyrën ovale.
Bie popullariteti i Trump, vetëm 36% miratojnë veprimet
Top Channel - 17-Jul-2017 12:00
Vetëm 36% e amerikanëve e aprovojnë performancën e Donald Trump në zyrën ovale. Sondazhi i fundit i realizuar nga “Washington Post”/”ABC News” tregon se popullariteti i Presidentit të Shteteve të Bashkuara ka rënë në ...
Donald Trump në pikiatë
Lexo - 17-Jul-2017 10:59
Sipas një ankete të re, popullariteti i presidentit Donald Trump ka rënë gjatë 2-3 muajve të fundit. Në anketën e përbashkët të gazetës “Washington Post” dhe televizionit ABC, mbështetja për zotin Trump ka rënë nga 42 ...
Akuza të reja mediave, Trump: Po shkatërrojnë demokracinë
Flaka - 17-Jul-2017 10:46
Presidenti Donald Trump kritikoi sërish median, duke e akuzuar se “po shkatërron demokracinë” me njoftimet që ka dhënë lidhur me takimin e djalit të tij vitin e kaluar me një juriste ruse, pasi i ishte premtuar se do ...
Trump: Mediat po shkatërrojnë demokracinë
Politiko - 17-Jul-2017 10:38
Presidenti i bëri këto komente në “Twitter”, nga resorti i tij i golfit në Bedminster, të Nju Xhërsit. Ai i doli përsëri në mbrojtje takimit të të birit, Donald Trump Jr., me Natalia Veselnitskaya në qershor të vitit të ...
Donald Trump në pikiatë
GazetaTema - 17-Jul-2017 10:20
Sipas një ankete të re, popullariteti i presidentit Donald Trump ka rënë gjatë 2-3 muajve të fundit. Në anketën e përbashkët të gazetës “Washington Post” dhe televizionit ABC, mbështetja për zotin Trump ka rënë nga 42 ...
Trump akuzon përsëri mediat
Portalb - 17-Jul-2017 10:17
Presidenti Donald Trump kritikoi sot përsëri median, duke e akuzuar se “po shkatërron demokracinë” me njoftimet që ka dhënë lidhur me takimin e djalit të tij vitin e kaluar me një juriste ruse, pasi i ishte premtuar se ...
Akuza të reja mediave, Trump: Po shkatërrojnë demokracinë
AlMaKos - 17-Jul-2017 10:06
Presidenti Donald Trump kritikoi sërish median, duke e akuzuar se “po shkatërron demokracinë” me njoftimet që ka dhënë lidhur me takimin e djalit të tij vitin e kaluar me një juriste ruse, pasi i ishte premtuar se do ...
Trump akuzon mediat se po shkatërrojnë demokracinë
Koha.net - 17-Jul-2017 10:05
Presidenti Donald Trump kritikoi sërish median, duke e akuzuar se “po shkatërron demokracinë” me njoftimet që ka dhënë lidhur me takimin e djalit të tij vitin e kaluar me një juriste ruse, pasi i ishte premtuar se do ...
SONDAZHI/ Bie ndjeshëm mbështetja për Presidentin Trump
Java News - 17-Jul-2017 09:55
Sipas një ankete të re, popullariteti i presidentit Donald Trump ka rënë gjatë 2-3 muajve të fundit. Në anketën e përbashkët të gazetës “Washington Post” dhe televizionit ABC, mbështetja për zotin Trump ka rënë nga 42 ...
Akuza të reja mediave, Trump: Po shkatërrojnë demokracinë
Kosova Press - 17-Jul-2017 09:45
Presidenti Donald Trump kritikoi sërish median, duke e akuzuar se “po shkatërron demokracinë” me njoftimet që ka dhënë lidhur me takimin e djalit të tij vitin e kaluar me një juriste ruse, pasi i ishte premtuar se do ...
Trump: Mediat po shkatërrojnë demokracinë
GazetaFjala - 17-Jul-2017 09:35
Presidenti Donald Trump kritikoi sërish median, duke e akuzuar se “po shkatërron demokracinë” me njoftimet që ka dhënë lidhur me takimin e djalit të tij vitin e kaluar me një juriste ruse, pasi i ishte premtuar se do ...
123
Galeri

Lajmet Kryesore