Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 22:43
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Task force për ujin, ndërpriten 2325 lidhje të paligjshme për 20 ditë
Mapo - 17-Jul-2017 11:34
Bashkia e Tiranës vijon aksionin task-force të ujit, dhe që prej nisjes së tij 20 ditë më parë, janë verifikuar 13014 raste dhe janë ndërprerë 2325 lidhje të paligjshme. Vetëm ditët e fundit aksioni është përqëndruar ...
?Aksioni i Task-Forcës së ujit, 2325 lidhje të paligjshme ndërpriten
Shqiptarja - 17-Jul-2017 11:23
Vijon aksioni për disiplinimin e situatës së ujit të pijshëm në kryeqytet. Task-Forca e ngritur nga Bashkia e Tiranës dhe Ujësjellës-Kanalizime janë në terren për menaxhimin e situatës dhe prerjen e çdo lidhje të ...
Taskforca bën “namin” në Tiranë, 13 014 kontrolle, pret 2 325 lidhje uji
News Bomb - 17-Jul-2017 11:00
Aksioni i Task-Forcës së ujit, u verifikuan 13014 raste, ndërpriten 2325 lidhje të paligjshme gjithsej. Vijon aksioni për disiplinimin e situatës së ujit të pijshëm në kryeqytet. Task-Forca e ngritur nga Bashkia e ...
Vazhdon aksioni i Task-Forcës së ujit, ndërpriten 2325 lidhje të paligjshme
Lexo - 17-Jul-2017 10:59
Vijon aksioni për disiplinimin e situatës së ujit të pijshëm në kryeqytet. Task-Forca e ngritur nga Bashkia e Tiranës dhe Ujësjellës-Kanalizime janë në terren për menaxhimin e situatës dhe prerjen e çdo lidhje të ...
BASHKIA E TIRANES/ Aksioni i Task-Forcës së ujit, ndërpriten 2325 lidhje të paligjshme
Java News - 17-Jul-2017 10:58
Vijon aksioni për disiplinimin e situatës së ujit të pijshëm në kryeqytet. Task-Forca e ngritur nga Bashkia e Tiranës dhe Ujësjellës-Kanalizime janë në terren për menaxhimin e situatës dhe prerjen e çdo lidhje të ...
Aksioni i Task-Forcës së ujit, ndërpriten 2325 lidhje të paligjshme në Tiranë
BalkanWeb - 17-Jul-2017 10:58
Vijon aksioni për disiplinimin e situatës së ujit të pijshëm në kryeqytet. Task-Forca e ngritur nga Bashkia e Tiranës dhe Ujësjellës-Kanalizime janë në terren për menaxhimin e situatës dhe prerjen e çdo lidhje të ...
Task force për ujin, ndërpriten 2325 lidhje të paligjshme për 20 ditë
Top Channel - 17-Jul-2017 10:55
Bashkia e Tiranës vijon aksionin task-force të ujit, dhe që prej nisjes së tij 20 ditë më parë, janë verifikuar 13014 raste dhe janë ndërprerë 2325 lidhje të paligjshme. Vetëm ditët e fundit aksioni është përqëndruar ...
Nis aksioni për ndërprerjen e lidhjeve të paligjshme të ujit të pijshëm
ABCNews - 16-Jul-2017 13:25
Nis aksioni për ndërprerjen e lidhjeve të paligjshme të ujit të pijshëm Në Kukës 16 korrik 2017 13:21 80 lidhje të paligjshme të ujit të pijshëm janë ndërprerë në Kukës. Aksioni është ndërmarrë për të minimizuar humbjet ...
Galeri

Lajmet Kryesore