Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 08:50
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Rrah ish të dashurën që t’i kthente dhuratat që i kishte bërë
Klan Kosova - 19-Jun-2017 08:57
Nëse vendos të ndahesh nga unë, duhet të më kthesh mbrapsht lekët dhe dhuratat që të kam dhënë sa ishim bashkë”. Përmes një kërkese të tillë, të shoqëruar me kërcënime verbale e deri në dhunë fizike, një 45-vjeçar ka ...
Dhunon ish të dashurën që t’i kthente dhuratat që i kishte bërë
InFokusi - 19-Jun-2017 08:44
Nëse vendos të ndahesh nga unë, duhet të më kthesh mbrapsht lekët dhe dhuratat që të kam dhënë sa ishim bashkë”. Përmes një kërkese të tillë, të shoqëruar me kërcënime verbale e deri në dhunë fizike, një 45-vjeçar ka ...
Dhunon ish të dashurën që t'i kthente dhuratat që i kishte bërë
Lapsi - 19-Jun-2017 08:30
Nëse vendos të ndahesh nga unë, duhet të më kthesh mbrapsht lekët dhe dhuratat që të kam dhënë sa ishim bashkë”. Përmes një kërkese të tillë, të shoqëruar me kërcënime verbale e deri në dhunë fizike, një 45-vjeçar ka ...
“Më kthe lekët dhe dhuratat”, si e përndiqte ish i dashuri vajzën nga Tirana dhe familjen e saj
Koha Jone - 19-Jun-2017 07:59
“Nëse vendos të ndahesh nga unë, duhet të më kthesh mbrapsht lekët dhe dhuratat që të kam dhënë sa ishim bashkë”. Përmes një kërkese të tillë, të shoqëruar me kërcënime verbale e deri në dhunë fizike, një 45-vjeçar ka ...
Ish-i dashuri i nxin jetn s dashurs dhe familjes: “M’i kthe dhuratat”
Bota Sot - 19-Jun-2017 07:25
“Nëse vendos të ndahesh nga unë, duhet të më kthesh mbrapsht lekët dhe dhuratat që të kam dhënë sa ishim bashkë”. Përmes një kërkese të tillë, të shoqëruar me kërcënime verbale e deri në dhunë fizike, një 45-vjeçar ka ...
“Më kthe lekët dhe dhuratat”, si e përndiqte ish i dashuri vajzën nga Tirana dhe familjen e saj
BalkanWeb - 19-Jun-2017 07:15

“Më kthe lekët dhe dhuratat”, ish-i dashuri i nxin jetën vajzës, s’i kursen as familjen
Indeks Online - 18-Jun-2017 22:42
“Nëse vendos të ndahesh nga unë, duhet të më kthesh mbrapsht lekët dhe dhuratat që të kam dhënë sa ishim bashkë”. Përmes një kërkese të tillë, të shoqëruar me kërcënime verbale e deri në dhunë fizike, një 45vjeçar ka ...
Galeri

Lajmet Kryesore