Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 03:45
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
LDK-ja e vogël, arenë e klaneve të mëdha!
LDK-ja e vogël, arenë e klaneve të mëdha!
Portalb - 19-Jun-2017 12:33
Florim Zeqa E kam thënë dhe po e përserisë prap, LDK asnjëherë nuk ka qënë e rrezikuar nga oponentët e jashtëm politik, por nga brendia e saj prej klaneve dhe grupeve të interesit. Për të elaboruar rrugëtimin e gjatë ...
Galeri

Lajmet Kryesore