Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 06:25
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Në Shqipëri po “lind” një lloj i ri turizmi që tërheq të huajt
Në Shqipëri po “lind” një lloj i ri turizmi që tërheq të huajt
Lexo - 21-Apr-2017 14:06
Shqipëria po bëhet një vend tërheqës dhe për turizmin shëndetësor, ku vendin kryesor e zë ai i rregullimit të dhëmbëve dhe më pak shërbimet estetike. Sipas të dhënave të INSTAT, në tre muajt e parë të këtij viti kanë ...
Në Shqipëri po “lind” një lloj i ri turizmi që tërheq të huajt
Gazeta Monitor - 21-Apr-2017 11:50
Shqipëria po bëhet një vend tërheqës dhe për turizmin shëndetësor, ku vendin kryesor e zë ai i rregullimit të dhëmbëve dhe më pak shërbimet estetike. Sipas të dhënave të INSTAT, në tre muajt e parë të këtij viti kanë ...
N Shqipri po “lind” nj lloj i ri turizmi q trheq t huajt
Bota Sot - 21-Apr-2017 12:35
Shqipëria po bëhet një vend tërheqës dhe për turizmin shëndetësor, ku vendin kryesor e zë ai i rregullimit të dhëmbëve dhe më pak shërbimet estetike. Sipas të dhënave të INSTAT, në tre muajt e parë të këtij viti kanë ...
Turqia bëhet me 6.000 kompani të reja
EkonomiaOnline - 21-Apr-2017 15:53
Numri i kompanive të reja të hapura në Turqi, në muajin mars ka qenë për 10 për qind më i lartë nga muaji paraprak, tha të premten Unioni i Odave të Turqisë për Shkëmbim të Mallrave (TOBB). Megjithatë, thuhet në njoftim ...
Turizmi shëndetësor, 180 të huaj erdhën në Shqipëri në tre muajt e parë të vitit
24 Ore - 21-Apr-2017 14:49
Shqipëria po bëhet një vend tërheqës edhe për turizmin shëndetësor, ku vendin kryesor e zë ai i rregullimit të dhëmbëve dhe më pak shërbimet estetike. Sipas të dhënave të INSTAT, në tre muajt e parë të këtij viti, kanë ...
Turizmi shëndetësor/ Ja për cilat probleme shëndetësore vijnë të huajt në Shqipëri!
Dritare.net - 21-Apr-2017 15:34
Sipas të dhënave të INSTAT, në tre muajt e parë të këtij viti, kanë ardhur në Shqipëri 180 shtetas të huaj pikërisht për këtë qëllim, me rritje 22% në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar. Vetëm në mars, ...
INSTAT, numri i aksidenteve u rrit me rreth 11% në mars, ulet numri i viktimave me 30%
Koha Jone - 20-Apr-2017 18:06
Numri i të aksidentuarve në muajin mars u rrit me rreth 11% krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Instituti i Statistikave raportoi se në muajin mars 2017 numërohen 152 aksidente rrugore. Në krahasim me ...
Turizmi shëndetësor, 180 të huaj erdhën në Shqipëri në tre muajt e parë të vitit
Gazeta Dita - 21-Apr-2017 11:41
Shqipëria po bëhet një vend tërheqës dhe për turizmin shëndetësor, ku vendin kryesor e zë ai i rregullimit të dhëmbëve dhe më pak shërbimet estetike. Sipas të dhënave të INSTAT, në tre muajt e parë të këtij viti kanë ...
Turizmi shëndetësor në Shqipëri, shtetas të huaj rendin drejt vendit tonë. Mediat japin ALARMIN për ndërhyrjet plastike
News Bomb - 21-Apr-2017 12:28
Sipas të dhënave të INSTAT, në tre muajt e parë të këtij viti kanë ardhur në Shqipëri 180 shtetas të huaj pikërisht për turizmin shëndetësor, që pati një rritje prej 22% në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të ...
Aksidentet rrugore shënojnë rritje gjatë muajit mars
News Bomb - 20-Apr-2017 22:01
Muaji mars 2017 shënon rritje të aksidenteve krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Sipas statistikave të INSTAT , në muajin mars të vitit 2017 janë rregjistruar 152 aksidente rrugore, ndërkohë , marsin e ...
Bursat evropiane në stagnim, Wallstreet shënon ngritje
Kosova Press - 20-Apr-2017 18:49
Aksionet në bursat evropiane të enjten kryesisht ishin në stagnim, pasi investuesit drejtuan vëmendjen në zgjedhjet e ardhshme presidenciale në Francës, derisa Wallstreet regjistroi rezultate më të mira pas publikimit ...
Shënon rritje numri i turistëve në Shqipëri
Ina-Online - 21-Apr-2017 09:48
Numri i vizitorëve të huaj, të hyrë në Shqipëri për qëllime pushimi deri në muajin mars 2017, ka arritur në mbi 66 mijë, 41 mijë më shumë se një vit më parë. Ndërkaq, numri i shtetasve të huaj që kanë hyrë për qëllime ...
57% më pak kërkesa azili në tremujorin e parë
AlbInfo - 20-Apr-2017 17:47
Gjatë tre muajve të deritashëm të vitit 2017 në Zvicër janë bërë 4700 kërkesa për azil. Kjo shifër është për 57 për qind më e ulët se në tremujorin e parë të vitit 2016, bën të ditur Sekretariati Shtetëror për Migracion ...
Shënon rritje numri i turistëve në Shqipëri
AlMaKos - 20-Apr-2017 15:03
Numri i vizitorëve të huaj, të hyrë në Shqipëri për qëllime pushimi deri në muajin mars 2017, ka arritur në mbi 66 mijë, 41 mijë më shumë se një vit më parë. Ndërkaq, numri i shtetasve të huaj që kanë hyrë për qëllime ...
Shnon rritje numri i turistve n Shqipri
Bota Sot - 20-Apr-2017 14:30
Numri i vizitorëve të huaj, të hyrë në Shqipëri për qëllime pushimi deri në muajin mars 2017, ka arritur në mbi 66 mijë, 41 mijë më shumë se një vit më parë. Ndërkaq, numri i shtetasve të huaj që kanë hyrë për qëllime ...
Rritet me 7.1% numri i vizitorëve të huaj në Shqipëri
Java News - 20-Apr-2017 16:02
Në tre muajt e parë të këtij viti numri i shtetasve të huaj të cilët kanë vizutuar Shqipërinë u rrit me rreth 7.1% në krahasim me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Instituti i Statistikave, INSTAT, publikoi të ...
Gjak në bulevardin më të famshëm të botës. Aty ka kaluar historia e Francës
Bota.al - 21-Apr-2017 09:13
Skena që tronditi jetën e bulevardit më të famshëm të botës, peshon rëndë me dramaticitetin e saj, në prag të zgjedhjeve presidenciale. Sepse ashtu si ndodh shpesh në këto raste, simbologjia e vendit ku ka ndodhur ...
Shënon rritje numri i turistëve në Shqipëri
InFokusi - 20-Apr-2017 14:35
Numri i vizitorëve të huaj, të hyrë në Shqipëri për qëllime pushimi deri në muajin mars 2017, ka arritur në mbi 66 mijë, 41 mijë më shumë se një vit më parë. Ndërkaq, numri i shtetasve të huaj që kanë hyrë për qëllime ...
Tremujori i parë, më shumë të huaj vizituan Shqipërinë
24 Ore - 20-Apr-2017 15:55
Në tre muajt e parë të këtij viti numri i shtetasve të huaj të cilët kanë vizutuar Shqipërinë u rrit me rreth 7.1% në krahasim me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Instituti i Statistikave, INSTAT, publikoi të ...
Në mars 66 mijë turistë në vend, 41 mijë më shumë se në vitin 2016
Gazeta Dita - 20-Apr-2017 14:12
Numri i vizitorëve të huaj, të hyrë në Shqipëri për qëllime pushimi në muajin Mars 2017, ka arritur në mbi 66 mijë, 41 mijë më shumë se një vit më parë. Ndërkaq, numri i shtetasve të huaj që kanë hyrë për qëllime ...
12
Galeri

Lajmet Kryesore