Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 18:50
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Shiu nuk i ndal protestuesit anti-Vuçiq Radio Evropa e Lire - 21-Apr-2017 13:05
Në Beograd vazhduan protestat kundër Vuçiqit
Flaka - 21-Apr-2017 10:03
Qindra qytetarë serbë protestuan të enjten mbrëma në Beograd, për të 18 natë, kundër partisë në pushtet. Qytetarët, kryesisht studentë, u mblodhën përkundër motit të ftohtë dhe shiut. Demonstratat kundër, siç thuhet, ...
Në Beograd vazhdojnë protestat kundër Vuçiqit
Illyriapress - 21-Apr-2017 09:25
Beograd, 21 prill 2017 – Qindra qytetarë serbë kanë protestuar të enjten mbrëma në Beograd, për herë të 18, kundër partisë në pushtet. Qytetarët, kryesisht studentë, janë mbledhur përkundër motit të ftohtë dhe shiut. ...
Në Beograd vazhduan protestat kundër Vuçiqit
EkonomiaOnline - 21-Apr-2017 08:43
Qindra qytetarë serbë protestuan të enjten mbrëma në Beograd, për të 18 natë, kundër partisë në pushtet. Qytetarët, kryesisht studentë, u mblodhën përkundër motit të ftohtë dhe shiut. Demonstratat kundër, siç thuhet, ...
Në Beograd vazhduan protestat kundër Vuçiqit
Indeks Online - 21-Apr-2017 07:22
Qindra qytetarë serbë protestuan të enjten mbrëma në Beograd, për të 18 natë, kundër partisë në pushtet. Qytetarët, kryesisht studentë, u mblodhën përkundër motit të ftohtë dhe shiut. Demonstratat kundër, siç thuhet, ...
Në Beograd vazhduan protestat kundër Vuçiqit
Arbresh - 21-Apr-2017 00:41
Qindra qytetarë serbë protestuan të enjten mbrëma në Beograd, për të 18 natë, kundër partisë në pushtet. Qytetarët, kryesisht studentë, u mblodhën përkundër motit të ftohtë dhe shiut. Demonstratat kundër, siç thuhet, ...
Në Beograd vazhduan protestat kundër Vuçiqit
Radio Evropa e Lire - 21-Apr-2017 00:24
Qindra qytetarë serbë protestuan të enjten mbrëma në Beograd, për të 18 natë, kundër partisë në pushtet. Qytetarët, kryesisht studentë, u mblodhën përkundër motit të ftohtë dhe shiut. Demonstratat kundër, siç thuhet, ...
Serbi; Protestat kundër Vuçiç
RTSH - 20-Apr-2017 14:45
Pavarësisht shiut dhe motit të ftohtë, disa qindra njerëz morën pjesë në protestën në Beograd të mërkurën mbrëma. Ishte kjo dita e 17-të e demonstratave kundër partisë në pushtet. Demonstratat kundër, “diktaturës” sic ...
A janë të kontrolluara mediat Kosovare nga pushteti i Vuçiqit?!
TetovaSot - 20-Apr-2017 13:41
Publikuar 20 Pri, 2017 Shpërndaj Pavarësisht shiut dhe motit të ftohtë, me mijëra protestues vazhdojnë të zhvillojnë demonstratat kundër Vuçiqit në Beograd. Bëhet dita e 17-të e protestave kundër partisë në pushtet. ...
Në Serbi vazhdojnë protestat kundër 'diktaturës'
Syri - 20-Apr-2017 10:41
Pavarësisht shiut dhe motit të ftohtë, disa qindra njerëz morën pjesë në protestën në Beograd të mërkurën mbrëma. Ishte kjo dita e 17-të e demonstratave kundër partisë në pushtet. Demonstratat kundër, siç thuhet, ...
Pse mediet e Kosovës nuk merren me politikë rajonale e ndërkombëtare..?
Kosova Press - 20-Apr-2017 10:15
Ditët që lam pas kishte mjaftë ngjarje të dendura politike. Kishim zgjedhjet në Serbi dhe fitoren e Vuçiqit. Kishim protesta shumë të mëdha të cilat qeveria serbe dhe rezhimi donte ti minimizonte. Rinia e Serbisë, e ...
Në Serbi vazhdojnë protestat kundër “diktaturës”
Politiko - 20-Apr-2017 09:26
Pavarësisht shiut dhe motit të ftohtë, disa qindra njerëz morën pjesë në protestën në Beograd të mërkurën mbrëma. Ishte kjo dita e 17-të e demonstratave kundër partisë në pushtet. Demonstratat kundër, siç thuhet, ...
Në Serbi vazhdojnë protestat kundër “diktaturës”
EkonomiaOnline - 20-Apr-2017 08:53
Pavarësisht shiut dhe motit të ftohtë, disa qindra njerëz morën pjesë në protestën në Beograd të mërkurën mbrëma. Ishte kjo dita e 17-të e demonstratave kundër partisë në pushtet. Demonstratat kundër, siç thuhet, ...
Në Serbi vazhdojnë protestat kundër “diktaturës”
Arbresh - 20-Apr-2017 08:50
Pavarësisht shiut dhe motit të ftohtë, disa qindra njerëz morën pjesë në protestën në Beograd të mërkurën mbrëma. Ishte kjo dita e 17-të e demonstratave kundër partisë në pushtet. Demonstratat kundër, siç thuhet, ...
Në Serbi vazhdojnë protestat kundër “diktaturës”
InFokusi - 20-Apr-2017 08:50
Pavarësisht shiut dhe motit të ftohtë, disa qindra njerëz morën pjesë në protestën në Beograd të mërkurën mbrëma. Ishte kjo dita e 17-të e demonstratave kundër partisë në pushtet. Demonstratat kundër, siç thuhet, ...
N Serbi vazhdojn protestat kundr 'diktaturs'
Zeri - 20-Apr-2017 08:48
Pavarësisht shiut dhe motit të ftohtë, disa qindra njerëz morën pjesë në protestën në Beograd të mërkurën mbrëma. Ishte kjo dita e 17-të e demonstratave kundër partisë në pushtet. Demonstratat kundër, siç thuhet, ...
Në Serbi vazhdojnë protestat kundër “diktaturës”
Gazeta Monitor - 20-Apr-2017 08:47
Pavarësisht shiut dhe motit të ftohtë, disa qindra njerëz morën pjesë në protestën në Beograd të mërkurën mbrëma. Ishte kjo dita e 17-të e demonstratave kundër partisë në pushtet. Demonstratat kundër, siç thuhet, ...
Në Serbi vazhdojnë protestat kundër “diktaturës”
Indeks Online - 20-Apr-2017 08:39
Pavarësisht shiut dhe motit të ftohtë, disa qindra njerëz morën pjesë në protestën në Beograd të mërkurën mbrëma. Ishte kjo dita e 17-të e demonstratave kundër partisë në pushtet. Demonstratat kundër, siç thuhet, ...
Në Serbi vazhdojnë protestat kundër “diktaturës”
Radio Evropa e Lire - 20-Apr-2017 08:33
Pavarësisht shiut dhe motit të ftohtë, disa qindra njerëz morën pjesë në protestën në Beograd të mërkurën mbrëma. Ishte kjo dita e 17-të e demonstratave kundër partisë në pushtet. Demonstratat kundër, siç thuhet, ...
Galeri

Lajmet Kryesore