Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 08:50
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Në djall koalicioni e zgjedhjet, këta po na vrasin!
Lajmi i Fundit - 20-Apr-2017 21:43
Mentor Kikia Bisedova me një mjek sot, i cili më tha se shkaku kryesor i rritjes së sëmundjeve kancerogjene janë ilaçet(përdorimi pa kriter që bëhet si nga vetë njerëzit ashtu dhe me rekomandim mjeku) dhe ushqimet. ...
Kanceri te shqiptarët po përhapet me krundet e Serbisë që na shiten si miell!
ShqipMedia - 20-Apr-2017 20:24
MENTOR KIKIA Bisedova me një mjek sot, i cili më tha se shkaku kryesor i rritjes së sëmundjeve kancerogjene janë ilaçet(përdorimi pa kriter që bëhet si nga vetë njerëzit ashtu dhe me rekomandim mjeku) dhe ushqimet. ...
Në djall koalicioni e zgjedhjet, këta po na vrasin!
Portali Online - 20-Apr-2017 18:16
MENTOR KIKIA Bisedova me një mjek sot, i cili më tha se shkaku kryesor i rritjes së sëmundjeve kancerogjene janë ilaçet( përdorimi pa kriter që bëhet si nga vetë njerëzit ashtu dhe me rekomandim mjeku) dhe ushqimet. ...
Kanceri te shqiptarët po përhapet me krundet e Serbisë që na shiten si miell!
Lajm Press - 20-Apr-2017 17:18
MENTOR KIKIA Bisedova me një mjek sot, i cili më tha se shkaku kryesor i rritjes së sëmundjeve kancerogjene janë ilaçet(përdorimi pa kriter që bëhet si nga vetë njerëzit ashtu dhe me rekomandim mjeku) dhe ushqimet. ...
Shpërthen Mentor Kikia: Në djall koalicioni dhe zgjedhjet, këta po na vrasin!
BalkanWeb - 20-Apr-2017 16:31
Në një kohë kur situata politike është shumë e nxehtë dhe nga të gjitha palët përvijohen çdo ditë akuza dhe kundërakuza gazetari Mentor Kikia tërheq vëmendjen për ato që çdo ditë shqiptarët konsumojnë. Ai thotë se ...
Shpërthen Mentor Kikia: Në djall koalicioni dhe zgjedhjet, këta po na vrasin!
Standard - 20-Apr-2017 15:24
Në një kohë kur situata politike është shumë e nxehtë dhe nga të gjitha palët përvijohen çdo ditë akuza dhe kundërakuza gazetari Mentor Kikia tërheq vëmendjen për ato që çdo ditë shqiptarët konsumojnë. Ai thotë se ...
Në djall koalicioni e zgjedhjet, këta po na vrasin!
News Bomb - 20-Apr-2017 14:48
Nga Mentor Kikia Bisedova me një mjek sot, i cili më tha se shkaku kryesor i rritjes së sëmundejeve kancerogjene janë ilaçet(përdorimi pa kriter që bëhet si nga vetë njerëzit ashtu dhe me rekomandim mjeku) dhe ushqimet. ...
Mentor Kikia: Në djall koalicioni e zgjedhjet, këta po na vrasin!
Mentor Kikia - 20-Apr-2017 12:00
Bisedova me një mjek sot, i cili më tha se shkaku kryesor i rritjes së sëmundejeve kancerogjene janë ilaçet(përdorimi pa kriter që bëhet si nga vetë njerëzit ashtu dhe me rekomandim mjeku) dhe ushqimet. Bisedova me një ...
Galeri

Lajmet Kryesore