Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 08:50
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Turizmi shëndetësor në Shqipëri, shtetas të huaj rendin drejt vendit tonë. Mediat japin ALARMIN për ndërhyrjet plastike
News Bomb - 21-Apr-2017 12:28
Sipas të dhënave të INSTAT, në tre muajt e parë të këtij viti kanë ardhur në Shqipëri 180 shtetas të huaj pikërisht për turizmin shëndetësor, që pati një rritje prej 22% në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të ...
Në Shqipëri po “lind” një lloj i ri turizmi që tërheq të huajt
Gazeta Monitor - 21-Apr-2017 11:50
Shqipëria po bëhet një vend tërheqës dhe për turizmin shëndetësor, ku vendin kryesor e zë ai i rregullimit të dhëmbëve dhe më pak shërbimet estetike. Sipas të dhënave të INSTAT, në tre muajt e parë të këtij viti kanë ...
Turizmi shëndetësor, 180 të huaj erdhën në Shqipëri në tre muajt e parë të vitit
Gazeta Dita - 21-Apr-2017 11:41
Shqipëria po bëhet një vend tërheqës dhe për turizmin shëndetësor, ku vendin kryesor e zë ai i rregullimit të dhëmbëve dhe më pak shërbimet estetike. Sipas të dhënave të INSTAT, në tre muajt e parë të këtij viti kanë ...
Shënon rritje numri i turistëve në Shqipëri
Ina-Online - 21-Apr-2017 09:48
Numri i vizitorëve të huaj, të hyrë në Shqipëri për qëllime pushimi deri në muajin mars 2017, ka arritur në mbi 66 mijë, 41 mijë më shumë se një vit më parë. Ndërkaq, numri i shtetasve të huaj që kanë hyrë për qëllime ...
Aksidentet rrugore shënojnë rritje gjatë muajit mars
News Bomb - 20-Apr-2017 22:01
Muaji mars 2017 shënon rritje të aksidenteve krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Sipas statistikave të INSTAT , në muajin mars të vitit 2017 janë rregjistruar 152 aksidente rrugore, ndërkohë , marsin e ...
Bursat evropiane në stagnim, Wallstreet shënon ngritje
Kosova Press - 20-Apr-2017 18:49
Aksionet në bursat evropiane të enjten kryesisht ishin në stagnim, pasi investuesit drejtuan vëmendjen në zgjedhjet e ardhshme presidenciale në Francës, derisa Wallstreet regjistroi rezultate më të mira pas publikimit ...
INSTAT, numri i aksidenteve u rrit me rreth 11% në mars, ulet numri i viktimave me 30%
Koha Jone - 20-Apr-2017 18:06
Numri i të aksidentuarve në muajin mars u rrit me rreth 11% krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Instituti i Statistikave raportoi se në muajin mars 2017 numërohen 152 aksidente rrugore. Në krahasim me ...
Rritet me 7.1% numri i vizitorëve të huaj në Shqipëri
Java News - 20-Apr-2017 16:02
Në tre muajt e parë të këtij viti numri i shtetasve të huaj të cilët kanë vizutuar Shqipërinë u rrit me rreth 7.1% në krahasim me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Instituti i Statistikave, INSTAT, publikoi të ...
Tremujori i parë, më shumë të huaj vizituan Shqipërinë
24 Ore - 20-Apr-2017 15:55
Në tre muajt e parë të këtij viti numri i shtetasve të huaj të cilët kanë vizutuar Shqipërinë u rrit me rreth 7.1% në krahasim me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Instituti i Statistikave, INSTAT, publikoi të ...
Shënon rritje numri i turistëve në Shqipëri
Lajm Press - 20-Apr-2017 15:06
Numri i vizitorëve të huaj, të hyrë në Shqipëri për qëllime pushimi deri në muajin mars 2017, ka arritur në mbi 66 mijë, 41 mijë më shumë se një vit më parë. Ndërkaq, numri i shtetasve të huaj që kanë hyrë për qëllime ...
Shënon rritje numri i turistëve në Shqipëri
AlMaKos - 20-Apr-2017 15:03
Numri i vizitorëve të huaj, të hyrë në Shqipëri për qëllime pushimi deri në muajin mars 2017, ka arritur në mbi 66 mijë, 41 mijë më shumë se një vit më parë. Ndërkaq, numri i shtetasve të huaj që kanë hyrë për qëllime ...
Inflacioni në Austri për herë të parë nga viti i kaluar shënon rënie
Zhurnal - 20-Apr-2017 14:56
Për herë të parë nga prilli i vitit 2016, në mars u shënua rënie e inflacionit në Austri, njoftoi të enjten Enti i statistikave të këtij vendi.
Eurozonë, shënon ngritje prodhimi në ndërtim
Indeks Online - 20-Apr-2017 14:42
Prodhimi në ndërtim në eurozonë u rrit me 6,9% në muajin shkurt, krahasuar me muajin janar kur prodhimi në ndërtim ra me 1,5%, njoftoi të enjten Zyra e statistikave të Komisionit Evropian, Eurostat. Sipas këtij raporti ...
Eurozonë, shënon ngritje prodhimi në ndërtim
Arbresh - 20-Apr-2017 14:36
Prodhimi në ndërtim në eurozonë u rrit me 6,9% në muajin shkurt, krahasuar me muajin janar kur prodhimi në ndërtim ra me 1,5%, njoftoi të enjten Zyra e statistikave të Komisionit Evropian, Eurostat. Sipas këtij raporti ...
Shënon rritje numri i turistëve në Shqipëri
InFokusi - 20-Apr-2017 14:35
Numri i vizitorëve të huaj, të hyrë në Shqipëri për qëllime pushimi deri në muajin mars 2017, ka arritur në mbi 66 mijë, 41 mijë më shumë se një vit më parë. Ndërkaq, numri i shtetasve të huaj që kanë hyrë për qëllime ...
Shnon rritje numri i turistve n Shqipri
Bota Sot - 20-Apr-2017 14:30
Numri i vizitorëve të huaj, të hyrë në Shqipëri për qëllime pushimi deri në muajin mars 2017, ka arritur në mbi 66 mijë, 41 mijë më shumë se një vit më parë. Ndërkaq, numri i shtetasve të huaj që kanë hyrë për qëllime ...
Shënon rritje numri i turistëve në Shqipëri
Indeks Online - 20-Apr-2017 14:30
Numri i vizitorëve të huaj, të hyrë në Shqipëri për qëllime pushimi deri në muajin mars 2017, ka arritur në mbi 66 mijë, 41 mijë më shumë se një vit më parë. Ndërkaq, numri i shtetasve të huaj që kanë hyrë për qëllime ...
Shënon rritje numri i turistëve në Shqipëri
Kosova Press - 20-Apr-2017 14:26
Numri i vizitorëve të huaj, të hyrë në Shqipëri për qëllime pushimi deri në muajin mars 2017, ka arritur në mbi 66 mijë, 41 mijë më shumë se një vit më parë.
Eurozonë, shënon ngritje prodhimi në ndërtim
Kosova Press - 20-Apr-2017 14:23
Prodhimi në ndërtim në eurozonë u rrit me 6,9% në muajin shkurt, krahasuar me muajin janar kur prodhimi në ndërtim ra me 1,5%, njoftoi të enjten Zyra e statistikave të Komisionit Evropian, Eurostat.
Në mars 66 mijë turistë në vend, 41 mijë më shumë se në vitin 2016
Gazeta Dita - 20-Apr-2017 14:12
Numri i vizitorëve të huaj, të hyrë në Shqipëri për qëllime pushimi në muajin Mars 2017, ka arritur në mbi 66 mijë, 41 mijë më shumë se një vit më parë. Ndërkaq, numri i shtetasve të huaj që kanë hyrë për qëllime ...
12
Galeri

Lajmet Kryesore