Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 04:34
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Ministri Vasili: Të ashpërsohen ndjekjet penale për kriminelët, të ruhet sekreti hetimor
Ministri Vasili: Të ashpërsohen ndjekjet penale për kriminelët, të ruhet sekreti hetimor
Telegraf - 21-Apr-2017 12:00
Në takimin me kryeprokurorin e Përgjithshëm, ministri i Drejtësisë...
Llalla: Është shtuar trafikimi i lëndëve narkotike në sasi të mëdha. Zbulueshmëria e ulët
VizionPlus - 21-Apr-2017 11:44
Ministri i Drejtësisë, Petrit Vasili e vlerësoi si shumë efikas bashkëpunimin mes Ministrisë së Drejtësisë dhe Prokurorisë së Përgjithshme, ku shpejtësia me të cilën komunikon, tha Ministri, duhet të merret si shembull ...
Vasili kritika prokurorëve:  Mos nxirrni sekretin hetimor
Shqiptarja - 21-Apr-2017 11:22
Ministri i Drejtësisë, Petrit Vasili, kritikoi prokurorët për nxjerrjen e sekretit hetimor të dosjeve të rëndësishme kriminale. Vasili tha se në momentin kur dosja bëhet "pronë" e publikut e vërteta deformohet dhe nuk ...
Llalla sulmon policinë: Prokurorët nuk përfshihen në asgjësimin e drogës. Provat zhduken në mënyrë të paligjshme
Lexo - 21-Apr-2017 11:59
Ministri i Drejtësisë, Petrit Vasili dhe prokurori i Përgjithshëm, Adriatik Llalla, deklaruan se trafikimi i lëndëve narkotike mbetet një problem për vendin tonë. Por Prokurori i Përgjithshëm, Adriatik Llalla, ka shkuar ...
Kultivimi dhe trafikimi i kanabisit në vend
ABCNews - 21-Apr-2017 11:12
Kultivimi dhe trafikimi i kanabisit në vend Llalla takon Vasilin: Problem administrimi i provave 21 prill 2017 11:09 Kultivimi dhe trafikimi i kanabisit mbetet shqetësim kryesor i Prokurorit të Përgjithshëm Adriatik ...
Llalla sulmon policinë: Nuk na lejojnë të jemi edhe ne, kur asgjesohet droga e kapur
GazetaTema - 21-Apr-2017 10:50
Ministri i Drejtësisë, Petrit Vasili dhe prokurori i Përgjithshëm, Adriatik Llalla, deklaruan se trafikimi i lëndëve narkotike mbetet një problem për vendin tonë. “Trafikimi i lëndëve narkotike është problem tepër ...
Llalla: Procedura e asgjësimit të kanabisit do bëhet në prani të prokurorit
Koha Jone - 21-Apr-2017 11:53
Nisur nga sasitë e shumta të kapura të drogës, si dhe akuzave se kanabisi i kapur nuk asgjesohet sipas rregullave, kryeprokurori Adriatik Llalla deklaroi se tashmë procedura e asgjësimit do të bëhet në prani të një ...
Llalla: Pse nuk përfshihen Prokurorët në asgjësimin e drogës?
Koha Jone - 21-Apr-2017 11:53
Në një konferencë për shtyp së bashku me Ministrin e Drejtësisë, Petrit Vasili, Prokurori i Përgjithshëm Adriatik Llalla, ka ngritur shqetësimin për fenomenin e sasive të mëdha të kultivimit të kanabisit në vendin tonë. ...
Llalla: Policia shmang prokurorinë nga asgjësimi i drogës
AlMaKos - 21-Apr-2017 11:50
Prokurori i Përgjithshëm Adriatik Llalla ka shprehur shqetësimin e tij për nivelin e ulët të identifikimit të trafikantëve të lëndëve narkotike në vend nga ana e institucioneve ligjzbatuese. “Është shqetësues fakti se ...
Ministri Vasili: Të ashpërsohen ndjekjet penale për kriminelët, të ruhet sekreti hetimor
Syri - 21-Apr-2017 11:43
Në takimin me kryeprokurorin e Përgjithshëm, ministri i Drejtësisë, Petrit Vasili ka premtuar mbështetjen e plotë të qeverisë në luftën kundër trafikimit të lëndëve narkotike, për të cilën nuk do tetë asnjë kursim. ...
Llalla sulmon policinë: Droga nuk asgjesohet sipas ligjit, neve nuk na përfshijnë
Dritare.net - 21-Apr-2017 11:55
Ministri i Drejtësisë, Petrit Vasili dhe prokurori i Përgjithshëm, Adriatik Llalla, deklaruan se trafikimi i lëndëve narkotike mbetet një problem për vendin tonë. “Trafikimi i lëndëve narkotike është problem tepër ...
Vasili dhe Llalla: Kanabisi, problem
Top Channel - 21-Apr-2017 10:29
Ministri i Drejtësisë, Petrit Vasili dhe Prokurori i Përgjithshëm, Adriatik Llalla, deklaruan se trafikimi i lëndëve narkotike mbetet një problem për vendin tonë. “Trafikimi i lëndëve narkotike është problem tepër ...
Llalla akuzon publikisht: Është asgjësuar drogë në mënyrë të paligjshme, është përjashtuar prokuroria
BalkanWeb - 21-Apr-2017 10:23
TIRANE- Kryeprokurori Adriatik Llalla duke marrë shkas nga rastet e shumta të sekuestrimit të lëndëve narkotike në vendin tonë, deklaroi se tashmë procedura e asgjësimit do të bëhet në prani të një prokurori. Ai ...
Vasili dhe Llalla: Kanabisi, problem
Koha Jone - 21-Apr-2017 11:53
Ministri i Drejtësisë, Petrit Vasili dhe Prokurori i Përgjithshëm, Adriatik Llalla, deklaruan se trafikimi i lëndëve narkotike mbetet një problem për vendin tonë. “Trafikimi i lëndëve narkotike është problem tepër ...
Ministri Vasili: Të ashpërsohen ndjekjet penale për kriminelët, të ruhet sekreti hetimor
Standard - 21-Apr-2017 11:47
Në takimin me kryeprokurorin e Përgjithshëm, ministri i Drejtësisë, Petrit Vasili ka premtuar mbështetjen e plotë të qeverisë në luftën kundër trafikimit të lëndëve narkotike, për të cilën nuk do tetë asnjë kursim. ...
Llalla ngre dyshime të forta: Prokurorët nuk përfshihen në procesin e asgjësimit të drogës
News Bomb - 21-Apr-2017 10:54
Prokurori Adriatik Llalla ka ngritur dyshime ditën e sotme gjatë një takimi me ministrin Petrit Vasili, se prokurorët kanë shkelur normat proceduriale në rastet e kanabisit duke shpërdoruar detyrën, si dhe përmendi ...
Llalla: Policia përjashton prokurorët kur asgjëson drogën
Shqiptarja - 21-Apr-2017 10:30
TIRANË- Prokurori i Përgjithshëm Adriatik Llalla në një konferencë për shtyp me ministrin e Drejtësisë, Petrit Vasili shprehu sot disa nga problematikat me të cilat ndeshen prokurorët gjatë punës së tyre. Kryeprokurori ...
Llalla: Policia përjashton prokurorët kur asgjëson drogën
Shqiptarja - 21-Apr-2017 10:24
TIRANË Prokurori i Përgjithshëm Adriatik Llalla në një konferencë për shtyp me ministrin e Drejtësisë, Petrit Vasili shprehu sot disa nga problematikat me të cilat ndeshen prokurorët gjatë punës së tyre.“Një problem ...
Llalla ankohet te Vasili: Policia na largon kur asgjësohet kanabisi
Gazeta Dita - 21-Apr-2017 10:50
Prokurori i Përgjithshëm Adriatik Llalla në një konferencë për shtyp me ministrin e Drejtësisë, Petrit Vasili shprehu sot disa nga problematikat me të cilat ndeshen prokurorët gjatë punës së tyre. Kryeprokurori akuzon ...
Llalla: Droga nuk asgjësohet sipas ligjit, po na anashkalojnë
Mapo - 21-Apr-2017 10:42
Ministri i Drejtësisë, Petrit Vasili dhe Prokurori i Përgjithshëm, Adriatik Llalla, deklaruan se trafikimi i lëndëve narkotike mbetet një problem për vendin tonë. “Trafikimi i lëndëve narkotike është problem tepër ...
12
Galeri

Lajmet Kryesore