Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 22:33
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Kreu 57 operacione, shpenzoi 500 mijë dollarë vetëm për tu dukur “perfekt” (Foto)
Kreu 57 operacione, shpenzoi 500 mijë dollarë vetëm për tu dukur “perfekt” (Foto)
Indeks Online - 21-Apr-2017 18:19
Shpenzoi rreth 500 mijë dollarë, vetëm e vetëm që të duket “perfekt”. Por thotë se nuk do të ndalet me kaq. Bëhet fjalë për Rodrigo Alves, 33-vjeçar, i cili madje ka thënë se nuk është ende i kënaqur. Siç ka thënë ai, ...
Kreu 57 operacione dhe shpenzoi 500 mijë dollarë, vetëm për tu dukur “perfekt”
ShqipMedia - 21-Apr-2017 15:56
Shpenzoi rreth 500 mijë dollarë, vetëm e vetëm që të duket “perfekt”. Por thotë se nuk do të ndalet me kaq. Bëhet fjalë për Rodrigo Alves, 33-vjeçar, i cili madje ka thënë se nuk është ende i kënaqur. Siç ka thënë ai, ...
Galeri

Lajmet Kryesore