Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 06:25
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Guvernatori Hamza nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me Bankën për Rezervë Federale të New York-ut
Guvernatori Hamza nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me Bankën për Rezervë Federale të New York-ut
Telegrafi - 21-Apr-2017 17:32
Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Bedri Hamza gjatë qëndrimit në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës Botërore që po mbahen në Washington D.C në SHBA ka pranuar mbështetjen e ...
Guvernatori Hamza në Uashington nënshkroi marrëveshje me Bankën për Rezervë Federale
Arbresh - 21-Apr-2017 17:38
Guvernatori Bedri Hamza gjatë qëndrimit në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës Botërore që po mbahen në Uashington D.C në SHBA ka pranuar mbështetjen e Departamentit të Shtetit dhe Thesarit ...
Guvernatori Hamza gjatë qëndrimit në Uashington nënshkroi marrëveshje të bashkëpunimit me Bankën për Rezervë Federale të New York-ut
Indeks Online - 21-Apr-2017 17:05
Guvernatori Bedri Hamza gjatë qëndrimit në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës Botërore që po mbahen në Uashington D.C në SHBA ka pranuar mbështetjen e Departamentit të Shtetit dhe Thesarit ...
Banka Qendrore e Kosovs arrin marrveshje me Bankn pr Rezerv Federale t New York
Zeri - 21-Apr-2017 17:26
Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Bedri Hamza gjatë qëndrimit në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës Botërore që po mbahen në Uashington të SHBA ka pranuar mbështetjen e Departamentit ...
Banka Qendrore e Kosovës arrin marrëveshje me Bankën për Rezervë Federale të New York
Klan Kosova - 21-Apr-2017 17:17
Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Bedri Hamza gjatë qëndrimit në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës Botërore që po mbahen në Uashington të SHBA ka pranuar mbështetjen e Departamentit ...
Guvernatori Hamza nënshkruan marrëveshje me Bankën për Rezervë Federale të New York’ut
Gazeta Monitor - 21-Apr-2017 16:50
Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës – Bedri Hamza, gjatë qëndrimit në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës Botërore që po mbahen në Uashington D.C në SHBA, ka pranuar mbështetjen e ...
FMN kërkon riklasifikimi i veteranëve të luftës sipas ligjit të ri
Arbresh - 21-Apr-2017 10:54
Ministri i Financave Avdullah Hoti, së bashku me Guvernatorin e Bankës Qendrore të Kosovës, Bedri Hamza dhe delegacionin e Kosovës, gjatë vizitës në Uashington, u takuan me zëvendë presidentin e Fondit Monetar ...
FMN kërkon riklasifikimi i veteranëve të luftës sipas ligjit të ri
10minuta.com - 21-Apr-2017 11:55
Ministri i Financave Avdullah Hoti, së bashku me Guvernatorin e Bankës Qendrore të Kosovës, Bedri Hamza dhe delegacionin e Kosovës, gjatë vizitës në Uashington, u takuan me zëvendë presidentin e Fondit Monetar ...
BQK-ja merr mbështetje nga Banka për Rezervë Federale e Nju Jorkut
EkonomiaOnline - 21-Apr-2017 17:05
Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Bedri Hamza, gjatë qëndrimit në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës Botërore që po mbahen në Uashington D.C në ShBA ka pranuar mbështetjen e ...
Qeveria dhe Kuvendi do ta bjn riklasifikimin e veteranve t lufts sipas ligjit t ri
Zeri - 21-Apr-2017 11:22
Ministri i Financave, Avdullah Hoti, së bashku me guvernatorin e Bankës Qendrore të Kosovës, Bedri Hamza, dhe delegacionin e Kosovës, gjatë vizitës në Uashington, u takuan me zëvendëspresidentin e Fondit Monetar ...
FMN-ja e vlerëson lart bashkimin e ATK-së dhe Doganës
EkonomiaOnline - 21-Apr-2017 14:33
Gjatë vizitës në Uashington të Shteteve e Bashkuara të Amerikës, zëvendësministri i Financave Agim Krasniqi u takua me Drejtoreshën e Departamentit për çështje fiskale në Fondit Monetar Ndërkombëtar Adrienne Cheasty, me ...
FMN kërkon riklasifikimi i veteranëve të luftës sipas ligjit të ri
Gazeta Monitor - 21-Apr-2017 10:39
Ministri i Financave Avdullah Hoti, së bashku me Guvernatorin e Bankës Qendrore të Kosovës, Bedri Hamza dhe delegacionin e Kosovës, gjatë vizitës në Uashington, u takuan me zëvendë presidentin e Fondit Monetar ...
Hoti pjesë në takimet pranverore të FMN-së dhe BB-së
Indeks Online - 20-Apr-2017 12:11
Ministri i Financave Avdullah Hoti po udhëheqë delegacionin e Kosovës në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) dhe Bankës Botërore (BB), që po mbahen në Uashington të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. ...
FMN kërkon riklasifikimin e veteranëve të luftës sipas ligjit të ri
InFokusi - 21-Apr-2017 10:41
Ministri i Financave Avdullah Hoti, së bashku me Guvernatorin e Bankës Qendrore të Kosovës, Bedri Hamza dhe delegacionin e Kosovës, gjatë vizitës në Uashington, u takuan me zëvendë presidentin e Fondit Monetar ...
FMN kërkon riklasifikimi i veteranëve të luftës sipas ligjit të ri
Indeks Online - 21-Apr-2017 10:33
Ministri i Financave Avdullah Hoti, së bashku me Guvernatorin e Bankës Qendrore të Kosovës, Bedri Hamza dhe delegacionin e Kosovës, gjatë vizitës në Uashington, u takuan me zëvendë presidentin e Fondit Monetar ...
FMN: Riklasifikimi i veteranëve të luftës sipas ligjit të ri
GazetaFjala - 21-Apr-2017 10:44
Ministri i Financave Avdullah Hoti, së bashku me Guvernatorin e Bankës Qendrore të Kosovës, Bedri Hamza dhe delegacionin e Kosovës, gjatë vizitës në Uashington, u takuan me zëvendsë presidentin e Fondit Monetar ...
FMN kërkon riklasifikimi i veteranëve të luftës sipas ligjit të ri
Kosova Press - 21-Apr-2017 10:29
Ministri i Financave Avdullah Hoti, së bashku me Guvernatorin e Bankës Qendrore të Kosovës, Bedri Hamza dhe delegacionin e Kosovës, gjatë vizitës në Uashington, u takuan me zëvendë presidentin e Fondit Monetar ...
FMN plot lëvdata për Kosovën
Klan Kosova - 20-Apr-2017 11:36
Ministri i Financave Avdullah Hoti po udhëheqë delegacionin e Kosovës në takimet Pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës Botërore që po mbahen në Uashington të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Gjatë kësaj ...
Diskutohet për program të ri me FMN-në
Gazeta Ekonomia - 21-Apr-2017 10:36
Ministri i Financave (MF), Avdullah Hoti, së bashku me Guvernatorin e Bankës Qendrore të Kosovës (BQK), Bedri Hamza dhe delegacionin e Kosovës, gjatë vizitës në Uashington u takuan me Zëvendëspresidentin e Fondit ...
Hoti diskuton me FMN-në për mundësinë e një programi të ri
EkonomiaOnline - 21-Apr-2017 09:54
Ministri i Financave Avdullah Hoti, së bashku me Guvernatorin e Bankës Qendrore të Kosovës Bedri Hamza dhe delegacionin e Kosovës, gjatë vizitës në Uashington u takuan me Zëvendëspresidentin e Fondit Monetar ...
12
Galeri

Lajmet Kryesore