Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 21:45
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Greqia përkrah Serbinë në luftën kundër pranimit të Kosovës në UNESCO
Greqia përkrah Serbinë në luftën kundër pranimit të Kosovës në UNESCO
Arbresh - 21-Apr-2017 13:12
Greqia, si përkrahëse e aktivitetit të UNESCO’s për mbrojtjen e trashëgëmisë, mbështet Serbinë në aktivitetin e saj, e cila po bën fushatë kundër pranimit të Kosovës në këtë organizatë. “Në këtë kuptim jemi të ...
Greqia mbështet Serbinë kundër anëtarësimit të Kosovës në UNESCO
Syri - 21-Apr-2017 13:08
Greqia mbështet gjithë aktivitetin në UNESCO lidhur me mbrojtjen e trashëgimisë dhe, në këtë kontekst, mbështet Serbinë në aktivitetin e saj në rimëkëmbjen e trashëgimisë kulturore. “Në këtë kuptim jemi të interesuar ...
Greqia me Serbinë kundër anëtarësimit të Kosovës në UNESCO
Albportali - 21-Apr-2017 12:57
Greqia mbështet gjithë aktivitetin në UNESCO lidhur me mbrojtjen e trashëgimisë dhe, në këtë kontekst, mbështet Serbinë në aktivitetin e saj në rimëkëmbjen e trashëgimisë kulturore. “Në këtë kuptim jemi të interesuar ...
Greqia mbshtet Serbin, kundr antarsimit t Kosovs n UNESCO
Zeri - 21-Apr-2017 12:54
Greqia mbështet gjithë aktivitetin në UNESCO lidhur me mbrojtjen e trashëgimisë dhe, në këtë kontekst, mbështet Serbinë në aktivitetin e saj në rimëkëmbjen e trashëgimisë kulturore. “Në këtë kuptim jemi të interesuar ...
Greqia mbështet Serbinë, kundër anëtarësimit të Kosovës në UNESCO
InFokusi - 21-Apr-2017 12:48
Greqia mbështet gjithë aktivitetin në UNESCO lidhur me mbrojtjen e trashëgimisë dhe, në këtë kontekst, mbështet Serbinë në aktivitetin e saj në rimëkëmbjen e trashëgimisë kulturore. “Në këtë kuptim jemi të interesuar ...
Greqia me Serbinë kundër anëtarësimit të Kosovës në UNESCO
AlMaKos - 21-Apr-2017 12:48
Greqia mbështet gjithë aktivitetin në UNESCO lidhur me mbrojtjen e trashëgimisë dhe, në këtë kontekst, mbështet Serbinë në aktivitetin e saj në rimëkëmbjen e trashëgimisë kulturore. “Në këtë kuptim jemi të interesuar ...
Greqia me Serbinë kundër anëtarësimit të Kosovës në UNESCO
Shenja - 21-Apr-2017 12:48
Greqia mbështet gjithë aktivitetin në UNESCO lidhur me mbrojtjen e trashëgimisë dhe, në këtë kontekst, mbështet Serbinë në aktivitetin e saj në rimëkëmbjen e trashëgimisë kulturore. “Në këtë kuptim jemi të interesuar ...
Greqia mbështet Serbinë, kundër anëtarësimit të Kosovës në UNESCO
Gazeta Monitor - 21-Apr-2017 12:45
Greqia mbështet gjithë aktivitetin në UNESCO lidhur me mbrojtjen e trashëgimisë dhe, në këtë kontekst, mbështet Serbinë në aktivitetin e saj në rimëkëmbjen e trashëgimisë kulturore. “Në këtë kuptim jemi të interesuar ...
Greqia mbështet Serbinë, kundër anëtarësimit të Kosovës në UNESCO
Indeks Online - 21-Apr-2017 12:42
Greqia mbështet gjithë aktivitetin në UNESCO lidhur me mbrojtjen e trashëgimisë dhe, në këtë kontekst, mbështet Serbinë në aktivitetin e saj në rimëkëmbjen e trashëgimisë kulturore. “Në këtë kuptim jemi të interesuar ...
Greqia mbështet Serbinë, kundër anëtarësimit të Kosovës në UNESCO
Telegrafi - 21-Apr-2017 12:36
Greqia mbështet gjithë aktivitetin në UNESCO lidhur me mbrojtjen e trashëgimisë dhe, në këtë kontekst, mbështet Serbinë në aktivitetin e saj në rimëkëmbjen e trashëgimisë kulturore. “Në këtë kuptim jemi të interesuar ...
Greqia mbështet Serbinë kundër anëtarësimit të Kosovës në UNESCO
GazetaFjala - 21-Apr-2017 12:19
Greqia mbështet gjithë aktivitetin në UNESCO lidhur me mbrojtjen e trashëgimisë dhe, në këtë kontekst, mbështet Serbinë në aktivitetin e saj në rimëkëmbjen e trashëgimisë kulturore. “Në këtë kuptim jemi të interesuar ...
Galeri

Lajmet Kryesore