Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 22:33
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Greqia mbështet Serbinë kundër anëtarësimit të Kosovës në UNESCO
Greqia mbështet Serbinë kundër anëtarësimit të Kosovës në UNESCO
GazetaFjala - 21-Apr-2017 12:19
Greqia mbështet gjithë aktivitetin në UNESCO lidhur me mbrojtjen e trashëgimisë dhe, në këtë kontekst, mbështet Serbinë në aktivitetin e saj në rimëkëmbjen e trashëgimisë kulturore. “Në këtë kuptim jemi të interesuar ...
Galeri

Lajmet Kryesore