Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 08:35
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
FMN kërkon riklasifikimi i veteranëve të luftës sipas ligjit të ri
Kosova Press - 21-Apr-2017 10:29
Ministri i Financave Avdullah Hoti, së bashku me Guvernatorin e Bankës Qendrore të Kosovës, Bedri Hamza dhe delegacionin e Kosovës, gjatë vizitës në Uashington, u takuan me zëvendë presidentin e Fondit Monetar ...
Hoti diskuton me FMN-në për mundësinë e një programi të ri
EkonomiaOnline - 21-Apr-2017 09:54
Ministri i Financave Avdullah Hoti, së bashku me Guvernatorin e Bankës Qendrore të Kosovës Bedri Hamza dhe delegacionin e Kosovës, gjatë vizitës në Uashington u takuan me Zëvendëspresidentin e Fondit Monetar ...
Hoti pjesë në takimet pranverore të FMN-së dhe BB-së
Indeks Online - 20-Apr-2017 12:11
Ministri i Financave Avdullah Hoti po udhëheqë delegacionin e Kosovës në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) dhe Bankës Botërore (BB), që po mbahen në Uashington të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. ...
Hoti pjesë e takimet pranverore të FMN-së dhe BB-së
Kosova Press - 20-Apr-2017 12:10
Ministri i Financave Avdullah Hoti po udhëheqë delegacionin e Kosovës në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) dhe Bankës Botërore (BB), që po mbahen në Uashington të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.
FMN plot lëvdata për Kosovën
Klan Kosova - 20-Apr-2017 11:36
Ministri i Financave Avdullah Hoti po udhëheqë delegacionin e Kosovës në takimet Pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës Botërore që po mbahen në Uashington të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Gjatë kësaj ...
Ministri Hoti në takimet pranverore të FMN-së dhe BB-së
EkonomiaOnline - 20-Apr-2017 11:14
Ministri i Financave, Avdullah Hoti, po udhëheq delegacionin e Kosovës në takimet Pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) dhe Bankës Botërore (BB), që po mbahen në Uashington të Shteteve të Bashkuara të ...
Ministri Hoti po merr pjesë në në takimet Pranverore të FMN-së dhe BB-së në Uashington
InFokusi - 20-Apr-2017 10:55
Ministri i Financave Avdullah Hoti po udhëheqë delegacionin e Kosovës në takimet Pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës Botërore , që po mbahen në Uashington të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Gjatë ...
Galeri

Lajmet Kryesore