Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 22:33
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Shpërdorimi i politikës në Maqedoni krijoi pushtetarë më të pasur madje edhe se djemt e Josip B.Titos e atij të Enver Hoxhës!
Shpërdorimi i politikës në Maqedoni krijoi pushtetarë më të pasur madje edhe se djemt e Josip B.Titos e atij të Enver Hoxhës!
Lajm Press - 20-Apr-2017 14:33
Kur nuk është e pamundur një shtet për të hartuar dhe zbatuar politika publike për të jetuar çdo qytetarë i vendit me një mirëqenie dinjitoze. Fatkeqësishtë për këtë koncept të politikave publike pushtetatrët kurë ose ...
Galeri

Lajmet Kryesore