Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 10:42
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Taksat dhe gjobat, në 9 muaj u mbyllën 16 mijë ndërmarrje
Taksat dhe gjobat, në 9 muaj u mbyllën 16 mijë ndërmarrje
Ekspres - 20-Mar-2017 18:54
Numri i bizneseve që kanë mbyllur aktivitetin është rritur me një ritëm të pashënuar ndonjëherë më parë. Dokumentet zyrtare të publikuar nga Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve tregojnë se vetëm për 9 muaj, janë mbyllur ...
Galeri

Lajmet Kryesore