Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 22:26
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës
Syri - 20-Mar-2017 21:38
Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa e Lirë, ...
Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës
GazetaFjala - 20-Mar-2017 19:24
Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa e Lirë, ...
E megjithatë, Serbia nuk i anulon dot vendimet e Qeverisë së Kosovës
Java News - 20-Mar-2017 18:51
Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa e Lirë, ...
Kushtetuta dhe ligji ndërkombëtar ia pamundësojnë Serbisë t’a anulojë vendimin për pronat
TetovaSot - 20-Mar-2017 18:34
Publikuar Mar 20, 2017 Shpërndaj Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka ...
Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës
Zhurnal - 20-Mar-2017 18:07
Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa e Lirë, ...
Kushtetuta dhe ligji ndrkombtar ia pamundsojn Serbis t'a anuloj vendimin pr pronat
Zeri - 20-Mar-2017 18:01
Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa e Lirë, ...
Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës
Illyriapress - 20-Mar-2017 17:49
Prishtinë, 20 mars 2017 – Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë ...
Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës
AlMaKos - 20-Mar-2017 17:33
Qeveria e Serisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqëseve shtetërorë në Serbi, ka thënë zëvendëskryeministri i ...
Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës
Indeks Online - 20-Mar-2017 17:31
Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa e Lirë, ...
Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës
InFokusi - 20-Mar-2017 17:30
Qeveria e Serisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqëseve shtetërorë në Serbi, ka thënë zëvendëskryeministri i ...
Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës
Telegrafi - 20-Mar-2017 17:19
Qeveria e Serisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqëseve shtetërorë në Serbi, ka thënë zëvendëskryeministri i ...
Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës
Radio Evropa e Lire - 20-Mar-2017 17:12
Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa e Lirë, ...
Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës
EkonomiaOnline - 20-Mar-2017 17:09
Qeveria e Serisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqëseve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa e Lirë, ...
Serbia s’mund ta anulojë vendimin
Politiko - 20-Mar-2017 17:04
Qeveria e Serisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqëseve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa e Lirë, ...
Galeri

Lajmet Kryesore