Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 12:37
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Në vitin 2050 botës i duhet të prodhojë 1 miliardë tonë më shumë drithëra
Arbresh - 20-Mar-2017 14:38
Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi, ka qenë një ndër folësit kryesorë në Forumin Global për Inovacione në Bujqësi, që po mbahet në Abu Dabi të Emirateve të Bashkuara Arabe. Siç njofton ...
Krasniqi pjesë e Forumit Global për Inovacione në Bujqësi
Klan Kosova - 20-Mar-2017 14:33
Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka qenë një ndër folësit kryesorë në Forumin Global për Inovacione në Bujqësi, që po mbahet në Abu Dabi të Emirateve të Bashkuara Arabe. Në këtë ...
Ministri Krasniqi merr pjesë në Forumin Global për Inovacione në Bujqësi
Lajminet - 20-Mar-2017 14:26
Në këtë forum po marrin pjesë përfaqësues të kompanive të mëdha botërore që merren me zhvillimin e bujqësisë, si dhe ministra e zyrtarë të lartë nga shtete të ndryshme. Në fjalën e tij, Ministri Krasniqi prezantoi ...
Ministri Krasniqi në Forumin Global për Inovacione në Bujqësi
Gazeta Monitor - 20-Mar-2017 14:02
Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka qenë një ndër folësit kryesorë në Forumin Global për Inovacione në Bujqësi, që po mbahet në Abu Dabi të Emirateve të Bashkuara Arabe. Në këtë ...
Ministri Memli Krasniqi në Forumin Global për Inovacione në Bujqësi
Politiko - 20-Mar-2017 14:00
Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka qenë një ndër folësit kryesorë në Forumin Global për Inovacione në Bujqësi, që po mbahet në Abu Dabi të Emirateve të Bashkuara Arabe. Në këtë ...
Ministri Krasniqi në Forumin Global për Inovacione në Bujqësi
Telegrafi - 20-Mar-2017 14:00
Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka qenë një ndër folësit kryesorë në Forumin Global për Inovacione në Bujqësi, që po mbahet në Abu Dabi të Emirateve të Bashkuara Arabe. Në këtë ...
?Në vitin 2050 botës i duhet të prodhojë 1 miliardë tonë më shumë drithëra
Indeks Online - 20-Mar-2017 13:54
Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi, ka qenë një ndër folësit kryesorë në Forumin Global për Inovacione në Bujqësi, që po mbahet në Abu Dabi të Emirateve të Bashkuara Arabe. Siç njofton ...
Galeri

Lajmet Kryesore