Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 22:26
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
“Milloshoviqi është gjallë” Shprehja - 20-Mar-2017 18:11
“Millosheviçi është gjallë, arkivoli në funeralin e tij ishte bosh”
Lexo - 20-Mar-2017 18:03
Ish-presidenti serb, krimineli dhe kasapi i Ballkanit, Slobodan Milosheviç, është i gjallë dhe arkivoli në funeralin e tij ishte bosh, ka thënë admirali kroat në pension Davor Domazet – Losho. Siç shkruajnë mediat ...
“Milloshoviqi është gjallë”
Ina-Online - 20-Mar-2017 12:06
Ish-presidenti serb, Sllobodan Millosheviq është i gjallë dhe se arkivoli në funeralin e tij ishte bosh, ka thënë këshilltari në pension i Kolinda Grabar Kitaroviq-it, kroati Admirali Davor Domazet-Loso. Ky pretendim ...
“Milloshoviqi është gjallë”
InFokusi - 20-Mar-2017 11:03
Ish-presidenti serb, Sllobodan Millosheviq është i gjallë dhe se arkivoli në funeralin e tij ishte bosh, ka thënë këshilltari në pension i Kolinda Grabar Kitaroviq-it, kroati Admirali Davor Domazet-Loso. Ky pretendim ...
Deklarata shokuese: Millosheviç është gjallë, arkivoli në funeralin e tij ishte bosh
Telegraf - 20-Mar-2017 11:00
Ish-presidenti serb, Slobodan Milosheviç, është gjallë dhe arkivoli...
Deklarata shokuese: Millosheviç është gjallë, arkivoli në funeralin e tij ishte bosh
BalkanWeb - 20-Mar-2017 10:32
SERBI – Ish-presidenti serb, Slobodan Milosheviç, është gjallë dhe arkivoli në funeralin e tij ishte bosh, ka thënë admirali kroat në pension Davor Domazet Losho. Siç shkruajnë mediat serbe, përcjell Telegrafi, admirali ...
“Milosheviçi është gjallë, arkivoli në funeralin e tij ishte bosh”!
Lajm Press - 20-Mar-2017 10:07
Ish-presidenti serb, Slobodan Milosheviç, është i gjallë dhe arkivoli në funeralin e tij ishte bosh, ka thënë admirali kroat në pension Davor Domazet – Losho. Siç shkruajnë mediat serbe, përcjell Telegrafi, ai, së ...
“Milloshoviqi është gjallë”, ja dyshimet…
TetovaSot - 20-Mar-2017 10:05
Publikuar Mar 20, 2017 Shpërndaj Ish-presidenti serb, Sllobodan Millosheviq është i gjallë dhe se arkivoli në funeralin e tij ishte bosh, ka thënë këshilltari në pension i Kolinda Grabar Kitaroviq-it, kroati Admirali ...
“Milloshoviqi është gjallë”
EkonomiaOnline - 20-Mar-2017 10:05
Ish-presidenti serb, Sllobodan Millosheviq është i gjallë dhe se arkivoli në funeralin e tij ishte bosh, ka thënë këshilltari në pension i Kolinda Grabar Kitaroviq-it, kroati Admirali Davor Domazet-Loso. Ky pretendim ...
Deklarata tronditëse: “Arkivoli i Sllobodan Millosheviç ishte bosh, ai është gjallë”
News Bomb - 20-Mar-2017 09:49
Ish-presidenti serb, Sllobodan Millosheviç është i gjallë dhe se arkivoli në funeralin e tij ishte bosh. Ka qenë kjo deklarata tronditëse e këshilltarit në pension i Kolinda Grabar Kitaroviq-it, kroati Admirali Davor ...
“Milosheviçi është gjallë, arkivoli në funeralin e tij ishte bosh”!
Telegrafi - 20-Mar-2017 09:44
Ish-presidenti serb, Slobodan Milosheviç, është i gjallë dhe arkivoli në funeralin e tij ishte bosh, ka thënë admirali kroat në pension Davor Domazet – Losho. Siç shkruajnë mediat serbe, përcjell Telegrafi, ai, së ...
“Milloshoviqi është gjallë”
Gazeta Monitor - 20-Mar-2017 09:25
Ish-presidenti serb, Sllobodan Millosheviq është i gjallë dhe se arkivoli në funeralin e tij ishte bosh, ka thënë këshilltari në pension i Kolinda Grabar Kitaroviq-it, kroati Admirali Davor Domazet-Loso. Ky pretendim ...
Ish-zyrtari kroat: Slobodan Milosheviq është gjallë
Gazeta Express - 20-Mar-2017 09:17
Ish-presidenti serb, Sllobodan Millosheviq është i gjallë dhe se arkivoli në funeralin e tij ishte bosh, ka thënë këshilltari në pension i Kolinda Grabar Kitaroviq-it, kroati Admirali Davor Domazet-Loso. Ky pretendim ...
“Milloshoviqi është gjallë”
Arbresh - 20-Mar-2017 09:16
Ish-presidenti serb, Sllobodan Millosheviq është i gjallë dhe se arkivoli në funeralin e tij ishte bosh, ka thënë këshilltari në pension i Kolinda Grabar Kitaroviq-it, kroati Admirali Davor Domazet-Loso. Ky pretendim ...
Galeri

Lajmet Kryesore