Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 00:33
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Ja çfarë do ndodhë pas një ore… VizionPlus - 20-Mar-2017 21:41
E dini se sot kemi hyrë ne Pranverë bile që nga ora 11:19
PreshevaJone - 20-Mar-2017 20:25
Sivejt pranvera e kish pas pak për gut…: Pranvera ka mbërritur sot (24 mars 2017) në 11 orë dhe 19 minuta. Në ditën e fillimit të pranverës, dielli doli në Preshevë, Tirane, Prishtinë, Shkup.. Në orën e 5.44 minuta dhe ...
Sot ndodh ekuinoksi pranveror
Zeri - 20-Mar-2017 19:37
Ekuinoksi është çasti në të cilin Dielli ndodhet pingul mbi ekuatorin e Tokës dhe vendndodhjen e dukshme të Diellit në atë çast. Thuhet edhe ‘kur dielli bie në pus’, domethënë pasqyrimi i diellit në një pus, fenomen që ...
Sot ndodh ekuinoksi pranveror
Lajminet - 20-Mar-2017 19:24
Fenomeni astronomik për këtë vit nis në orën 10.28 minuta. Ndërsa në vjeshtë do të ndodhë më 22 shtator në orën 20.02 minuta. Ndërsa në hemisferën e veriut ndodh ekunoksi pranveror, në hemisferën e jugut nis vjeshta. ...
Sot ndodh ekunoksi pranveror
Lajm Press - 20-Mar-2017 17:13
Ekuinoksi është çasti në të cilin Dielli ndodhet pingul mbi ekuatorin e Tokës dhe vendndodhjen e dukshme të Diellit në atë çast. Thuhet edhe ‘kur dielli bie në pus’, domethënë pasqyrimi i diellit në një pus, fenomen që ...
Sot ndodh ekunoksi pranveror
TetovaSot - 20-Mar-2017 16:49
Publikuar Mar 20, 2017 Shpërndaj Ekuinoksi është çasti në të cilin Dielli ndodhet pingul mbi ekuatorin e Tokës dhe vendndodhjen e dukshme të Diellit në atë çast. Thuhet edhe ‘kur dielli bie në pus’, domethënë pasqyrimi ...
Sot ndodh ekunoksi pranveror
Syri - 20-Mar-2017 16:47
Ekuinoksi është çasti në të cilin Dielli ndodhet pingul mbi ekuatorin e Tokës dhe vendndodhjen e dukshme të Diellit në atë çast. Thuhet edhe ‘kur dielli bie në pus’, domethënë pasqyrimi i diellit në një pus, fenomen që ...
Sot ekuinoksi pranveror, nata barazohet me ditën. Kur lind dhe perëndon dielli
Mapo - 20-Mar-2017 15:28
Sot është ekuinoksi pranveror, dita që barazohet me natën. Fenomeni astronomik për këtë vit nis në orën 10.28 minuta. Ndërsa në vjeshtë do të ndodhë më 22 shtator në orën 20:02 minuta. Ndërsa në hemisferën e veriut ...
Dita barazohet me natën
Politiko - 20-Mar-2017 14:06
Ndërsa në hemisferën e veriut ndodh ekuinoksi pranveror, në hemisferën e jugut nis vjeshta. Dita e parë e pranverës do të zgjasë 12 orë e pesë minuta. Dielli do të lindë në orën 5 e 39 minuta, ndërsa do të perëndojë në ...
Sot në mesditë filloi zyrtarisht pranvera, këto janë pesë gjërat që duhet t’i dini
InFokusi - 20-Mar-2017 13:21
Në ora 11:29, sipas kohës sonë, ka ndodhur ekuinoksi pranveror. Këtojanë pesë gjërat që duhet t’I dini sipas al.com, raporton Gazeta Express. 1. Ekuinoksi bie në të njëjtin çast rreth globit. Momenti i ekuinoksit ...
Sot ekoinoksi pranveror, nata barazohet me ditën
Koha Jone - 20-Mar-2017 11:15
Sot është ekunoksi pranveror ku dita barazohet me natën. Fenomeni astronomik për këtë vit nis në orën 10.28 minuta. Ndërsa në vjeshtë do të ndodhë më 22 shtator në orën 20.02 minuta. Ndërsa në hemisferën e veriut ndodh ...
Sot ekuinoksi pranveror, dita barazohet me natën
Java News - 20-Mar-2017 10:58
Sot është ekuinoksi pranveror, ku dita barazohet me natën. Fenomeni astronomik për këtë vit nis në orën 10.28 minuta. Ndërsa në vjeshtë do të ndodhë më 22 shtator në orën 20:02 minuta. Ndërsa në hemisferën e veriut ...
Ja çka do të ndodh sonte
Gazeta Express - 20-Mar-2017 10:40
Sot është ekunoksi pranveror ku dita barazohet me natën. Fenomeni astronomik për këtë vit nis në orën 10.28 minuta. Ndërsa në vjeshtë do të ndodhë më 22 shtator në orën 20.02 minuta. Ndërsa në hemisferën e veriut ndodh ...
Sot ekuinoksi pranveror, dita barazohet me natën
Arbresh - 20-Mar-2017 10:19
Sot është ekuinoksi pranveror, ku dita barazohet me natën. Fenomeni astronomik për këtë vit nis në orën 10.28 minuta. Ndërsa në vjeshtë do të ndodhë më 22 shtator në orën 20:02 minuta. Ndërsa në hemisferën e veriut ...
Sot ekuinoksi pranveror, dita barazohet me natën
Indeks Online - 20-Mar-2017 10:13
Sot është ekuinoksi pranveror, ku dita barazohet me natën. Fenomeni astronomik për këtë vit nis në orën 10.28 minuta. Ndërsa në vjeshtë do të ndodhë më 22 shtator në orën 20:02 minuta. Ndërsa në hemisferën e veriut ...
Sot ekuinoksi pranveror. Nata barazohet me ditën
Flaka - 20-Mar-2017 10:12
Sot është ekuinoksi pranveror ku dita barazohet me natën. Fenomeni astronomik për këtë vit nis në orën 10.28 minuta. Ndërsa në vjeshtë do të ndodhë më 22 shtator në orën 20.02 minuta. Ndërsa në hemisferën e veriut ndodh ...
Sot ekuinoksi pranveror, dita barazohet me natën
Kosova Press - 20-Mar-2017 10:07
Sot është ekuinoksi pranveror, ku dita barazohet me natën. Fenomeni astronomik për këtë vit nis në orën 10.28 minuta. Ndërsa në vjeshtë do të ndodhë më 22 shtator në orën 20:02 minuta.
Sot ndodh ekuinoksi pranveror, dita barazohet me natën
Kosova Sot - 20-Mar-2017 09:46
Sot ndodh fenomeni i ekunoksit pranveror, ku dita barazohet me natën. Ekuinoksi është çasti në të cilin Dielli ndodhet pingul mbi ekuatorin e Tokës dhe vendndodhjen e dukshme të Diellit në atë çast. Thuhet edhe ‘kur ...
Ja parashikimi i motit për ditën e parë të Stinës së Pranverës
Flaka - 20-Mar-2017 09:41
Në hemisferën veriore të planetit Tokë fillon sot pranvera në ora 11:20, ndërkaq në hemisferën jugore fillon vjeshta. Dita e parë pranverore në Maqedoni do të zgjatë 12 orë e 5 minuta. Dielli ka lindur në ora 5:39, ...
Sot fillon pranvera, ja çfarë moti e pret sot vendin tonë
RTM - 20-Mar-2017 09:33
Në hemisferën veriore të planetit Tokë fillon sot pranvera në ora 11:20, ndërkaq në hemisferën jugore fillon vjeshta. Dita e parë pranverore në Maqedoni do të zgjatë 12 orë e 5 minuta. Dielli ka lindur në ora 5:39, ...
Moti sot në Maqedoni
Lajm Press - 20-Mar-2017 09:13
Në hemisferën veriore të planetit Tokë fillon sot pranvera në ora 11:20, ndërkaq në hemisferën jugore fillon vjeshta. Dita e parë pranverore në Maqedoni do të zgjatë 12 orë e 5 minuta. Dielli ka lindur në ora 5:39, ...
12
Galeri

Lajmet Kryesore