Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 08:41
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Debati për filmat shqiptarë pasqyrohet nga BBC
Java News - 20-Mar-2017 19:51
Ka një përpjekje në Shqipëri për të ndaluar filmat e kohës së komunizmit për të mos u transmetuar në televizione. Instituti për Krimet e Komunizmit ka argumentuar ndalimin e tyre, duke thënë se kjo do të ndalonte ...
Intervista në BBC, për ndalimin e filmave të periudhës së komunizmit në Shqipëri
Mapo - 20-Mar-2017 19:44
Një Shqipëri po qarkullon një përpjekje për të ndalur filmat e kohës së komunizmit për të mos i shfaqur në televizione. Instituti për Krimet e Komunizmit ka ngritur shqetësimin dhe e ka argumentuar ndalimin e tyre, duke ...
Debati për filmat komunistë arrin deri në BBC World Service
Standard - 20-Mar-2017 19:31
Ditët e fundit në opinion publik është hapur debati për shfaqjen ose jo të filmave të realizuara gjatë sistemit komunist. Iniciator i kësaj ideje ishte shkrimtari Agron Tufa, kreu i Institutit të Studimeve për Krimet ...
Intervista në BBC, për ndalimin e filmave të periudhës së komunizmit në Shqipëri
Lapsi - 20-Mar-2017 19:25
Një Shqipëri po qarkullon një përpjekje për të ndalur filmat e kohës së komunizmit për të mos i shfaqur në televizione. Instituti për Krimet e Komunizmit ka ngritur shqetësimin dhe e ka argumentuar ndalimin e tyre, duke ...
BBC flet për ndalimin e filmave të periudhës së komunizmit në Shqipëri
Lajm Press - 20-Mar-2017 17:40
Ka një përpjekje në Shqipëri për të ndaluar filmat e kohës së komunizmit për të mos u transmetuar në televizione.Instituti për Krimet e Komunizmit ka argumentuar ndalimin e tyre, duke thënë se kjo do të ndalonte ...
BBC flet për ndalimin e filmave të periudhës së komunizmit në Shqipëri
InFokusi - 20-Mar-2017 17:33
Ka një përpjekje në Shqipëri për të ndaluar filmat e kohës së komunizmit për të mos u transmetuar në televizione.Instituti për Krimet e Komunizmit ka argumentuar ndalimin e tyre, duke thënë se kjo do të ndalonte ...
BBC flet pr ndalimin e filmave t periudhs s komunizmit n Shqipri
Zeri - 20-Mar-2017 17:25
Ka një përpjekje në Shqipëri për të ndaluar filmat e kohës së komunizmit për të mos u transmetuar në televizione. Instituti për Krimet e Komunizmit ka argumentuar ndalimin e tyre, duke thënë se kjo do të ndalonte ...
BBC flet për ndalimin e filmave të periudhës së komunizmit në Shqipëri
Lajminet - 20-Mar-2017 17:18
Instituti për Krimet e Komunizmit ka argumentuar ndalimin e tyre, duke thënë se kjo do të ndalonte nostalgjinë për regjimin komunist. Regjisori shqiptar Thomas Logoreci ka folur për këtë ide. Ai ka argumentuar se pse ...
Debati për “filmat e diktaturës”, Sokol Shameti: Shfaqja e filmave nuk menaxhohet, thjesht mundësohet ose pamundësohet
Standard - 20-Mar-2017 13:10
Ditët e fundit është hapur debati në opinionin publik për transmetimin apo jo të filmave komunistë. Ju çfarë qëndrimi mbani lidhur me këtë çështje? Pikë së pari, nuk e di mbi çfarë kriteresh është vendosur se “u hap ...
Debati për “filmat e diktaturës”, Ergys Mërtiri: Shoqëria s’mund të qendrojë indiferente ndaj transmetimit të filmave të diktaturës
Standard - 20-Mar-2017 12:51
Ditët e fundit është hapur debati në opinionin publik për transmetimin apo jo të filmave komunistë. Ju çfarë qëndrimi mbani lidhur me këtë çështje? Problemi është se, si gjithmonë, në Shqipëri, gjëja e fundit diskutohet ...
Debati për “filmat e komunizmit”, Arben Muka: Duhet vlerësim dhe pastaj vendimarrje për mënyrë e transmetimit publik
Standard - 20-Mar-2017 12:47
Ditët e fundit është hapur debati në opinionin publik për transmetimin apo jo të filmave të prodhuar në kohën e diktaturës komuniste. Ju si nëpunës i AMA-s çfarë qëndrimi mbani lidhur me këtë çështje? Në fillim të ...
Debati për “filmat e diktaturës” Bilal Kola: Filmat janë në kundërshtim me frymën e Kushtetutës
Standard - 20-Mar-2017 12:23
Ditët e fundit është hapur debati në opinionin publik për transmetimin apo jo të filmave komunistë. Ju çfarë qëndrimi mbani lidhur me këtëçështje? Së pari unë kam mbajtur një qëndrim institucional, por përpara se të ...
Debati për “filmat e diktaturës”, Agron Tufa: Nuk shkojnë bashkë dy standarde, ajo e propagandës komuniste dhe ajo e lirisë
Standard - 20-Mar-2017 12:21
Ditët e fundit është hapur debati në opinionin publik për transmetimin apo jo të filmave komunistë. Jeni konsideruar si një nga nismëtarët për këtë propozim dhe për këtë lëvizje. Në të vërtetë cili është qëndrimi juaj ...
Galeri

Lajmet Kryesore