Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 08:25
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Ekonomia maqedonase në reanimim Arbresh - 20-Mar-2017 23:35
Ekonomia n reanimim
Bota Sot - 20-Mar-2017 21:59
Sektori i biznesit privat është në një hendikep për shkak të epilogut për mos formimin Qeverisë së re dhe shumë kompani vendore, por edhe të huaja – nuk mund në vazhdimësi t’i realizojnë operacionet e tyre ekonomike për ...
Ekonomia në reanimim
Aktuale.MK - 20-Mar-2017 20:28
Sektori i biznesit privat është në një hendikep për shkak të epilogut për mos formimin Qeverisë së re dhe shumë kompani vendore, por edhe të huaja – nuk mund në vazhdimësi t’i realizojnë operacionet e tyre ekonomike për ...
Ekonomia në reanimim
Zhurnal - 20-Mar-2017 19:45
Shkup, 20 mars – Sektori i biznesit privat është në një hendikep për shkak të epilogut për mos formimin Qeverisë së re dhe shumë kompani vendore, por edhe të huaja – nuk mund në vazhdimësi t’i realizojnë operacionet e ...
Ekonomia në reanimim
Koha.mk - 20-Mar-2017 19:33
Zejnulla VESELI Shkup, 20 mars – Sektori i biznesit privat është në një hendikep për shkak të epilogut për mos formimin Qeverisë së re dhe shumë kompani vendore, por edhe të huaja – nuk mund në vazhdimësi t’i realizojnë ...
Kriza politike dëmton biznesin në Maqedoni
AlbInfo - 20-Mar-2017 11:26
Kryetari i Federatës së biznesit në Maqedoni, Mile Boshkov, për Radion Evropa e Lirë thotë se kriza politike në masë të madhe ndikon negativisht në sektorin e biznesit, veçanërisht në zhvillimin e ekonomisë, përcjell ...
Maqedoni, kriza politike po godet rëndë ekonominë
Monitor - 20-Mar-2017 10:46
Sektori i biznesit çdo ditë po merr goditje të rënda, si pasojë e zvarritjes së procesit të zgjidhjes së krizës politike në Maqedoni. Kryetari i Federatës së biznesit në Maqedoni, Mile Boshkov tha se kriza politike në ...
REL: Kriza politike godet sektorin e biznesit në Maqedoni
Flaka - 20-Mar-2017 09:33
Sektori i biznesit për çdo ditë e më shumë merr goditje të rënda, si pasojë e zvarritjes së procesit të zgjidhjes së krizës politike në Maqedoni, theksojnë përfaqësuesit odave ekonomike të vendit. Kryetari i Federatës ...
Kriza politike godet sektorin e biznesit në Maqedoni
Stilografi - 19-Mar-2017 22:52
Sektori i biznesit për çdo ditë e më shumë merr goditje të rënda, si pasojë e zvarritjes së procesit të zgjidhjes së krizës politike në Maqedoni, theksojnë përfaqësuesit odave ekonomike të vendit. Kryetari i Federatës ...
Kriza politike godet sektorin e biznesit në Maqedoni
Shenja - 19-Mar-2017 22:10
Sektori i biznesit për çdo ditë e më shumë merr goditje të rënda, si pasojë e zvarritjes së procesit të zgjidhjes së krizës politike në Maqedoni, theksojnë përfaqësuesit odave ekonomike të vendit. Kryetari i Federatës ...
Kriza politike godet sektorin e biznesit në Maqedoni
Albportali - 19-Mar-2017 22:10
Sektori i biznesit për çdo ditë e më shumë merr goditje të rënda, si pasojë e zvarritjes së procesit të zgjidhjes së krizës politike në Maqedoni, theksojnë përfaqësuesit odave ekonomike të vendit. Kryetari i Federatës ...
Kriza politike godet sektorin e biznesit në Maqedoni
AlMaKos - 19-Mar-2017 22:10
Sektori i biznesit për çdo ditë e më shumë merr goditje të rënda, si pasojë e zvarritjes së procesit të zgjidhjes së krizës politike në Maqedoni, theksojnë përfaqësuesit odave ekonomike të vendit. Kryetari i Federatës ...
Kriza politike godet sektorin e biznesit në Maqedoni
Zhurnal - 19-Mar-2017 21:03
Shkup, 19 mars - Sektori i biznesit për çdo ditë e më shumë merr goditje të rënda, si pasojë e zvarritjes së procesit të zgjidhjes së krizës politike në Maqedoni, theksojnë përfaqësuesit odave ekonomike të vendit. ...
Maqedoni, kriza politike godet rëndë ekonominë e vendit
Portalb - 19-Mar-2017 19:03
Sektori i biznesit për çdo ditë e më shumë merr goditje të rënda, si pasojë e zvarritjes së procesit të zgjidhjes së krizës politike në Maqedoni, theksojnë përfaqësuesit odave ekonomike të vendit. Kryetari i Federatës ...
Kriza politike godet sektorin e biznesit në Maqedoni
GazetaFjala - 19-Mar-2017 16:58
Sektori i biznesit për çdo ditë e më shumë merr goditje të rënda, si pasojë e zvarritjes së procesit të zgjidhjes së krizës politike në Maqedoni, theksojnë përfaqësuesit odave ekonomike të vendit. Kryetari i Federatës ...
Kriza politike godet sektorin e biznesit në Maqedoni
InFokusi - 19-Mar-2017 16:55
Sektori i biznesit për çdo ditë e më shumë merr goditje të rënda, si pasojë e zvarritjes së procesit të zgjidhjes së krizës politike në Maqedoni, theksojnë përfaqësuesit odave ekonomike të vendit. Kryetari i Federatës ...
Kriza politike godet sektorin e biznesit në Maqedoni
Gazeta Ekonomia - 19-Mar-2017 16:04
Sektori i biznesit për çdo ditë e më shumë merr goditje të rënda, si pasojë e zvarritjes së procesit të zgjidhjes së krizës politike në Maqedoni, theksojnë përfaqësuesit odave ekonomike të vendit. Kryetari i Federatës ...
Kriza politike godet sektorin e biznesit në Maqedoni
Indeks Online - 19-Mar-2017 15:39
Sektori i biznesit për çdo ditë e më shumë merr goditje të rënda, si pasojë e zvarritjes së procesit të zgjidhjes së krizës politike në Maqedoni, theksojnë përfaqësuesit odave ekonomike të vendit. Kryetari i Federatës ...
Kriza politike godet sektorin e biznesit n Maqedoni
Bota Sot - 19-Mar-2017 15:29
Sektori i biznesit për çdo ditë e më shumë merr goditje të rënda, si pasojë e zvarritjes së procesit të zgjidhjes së krizës politike në Maqedoni, theksojnë përfaqësuesit odave ekonomike të vendit. Kryetari i Federatës ...
Kriza politike godet sektorin e biznesit në Maqedoni
ShqipMedia - 19-Mar-2017 15:02
Sektori i biznesit për çdo ditë e më shumë merr goditje të rënda, si pasojë e zvarritjes së procesit të zgjidhjes së krizës politike në Maqedoni, theksojnë përfaqësuesit odave ekonomike të vendit. Kryetari i Federatës ...
Galeri

Lajmet Kryesore