Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 08:35
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Call center për tatimpaguesit, Ahmetaj: Sipërmarrësit mundësi vetëkorrigjimi
OraNews - 20-Mar-2017 16:32
Qendra e Thirrjeve në ndihmë të sipërmarrësve është një shërbim i ri që vjen nga Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve. Përmes thirrjeve hyrëse, dalëse dhe live chat biznesi kërkon ndihmë për procedura të ndryshme, ...
Tatimet, sqarime me “Call Center”
VizionPlus - 20-Mar-2017 16:31
Ndryshimet e shpeshta ligjore në fushën fiskale, janë një nga problemet e biznesit, i cili e ka të pamundur të informohet në kohë reale, për rregullat e reja. Por nga muaji shkurt, administrata tatimore ka futur ...
Ahmetaj në Qendrën e Thirrjeve të Tatimpaguesve: Shërbim i ri për sipërmarrjen
24 Ore - 20-Mar-2017 15:50
Ministri i Financave Arben Ahmetaj dhe Drejtoresha e Përgjithshme e Tatimeve Vasilika Vjero, zhvilluan sot një vizitë në zyrat e shërbimit të tatimpaguesve për promovimin e Qendrës së Thirrjeve (Call Center) për ...
Ahmetaj mbështet qendrën e thirrjeve te Tatimet
ABCNews - 20-Mar-2017 15:27
Ahmetaj mbështet qendrën e thirrjeve te Tatimet Bizneset marrin shërbim në distancë 20 mars 2017 15:27 Një shërbim online i vënë në dispozion së fundi nga tatimet, pritet të lehtësojë komunikimin me biznesin. Përmes ...
Ahmetaj në Qendrën e Thirrjeve të Tatimpaguesve: Shërbim i ri për sipërmarrjen
Koha Jone - 20-Mar-2017 15:24
Ministri i Financave Arben Ahmetaj dhe Drejtoresha e Përgjithshme e Tatimeve Vasilika Vjero, zhvilluan sot një vizitë në zyrat e shërbimit të tatimpaguesve për promovimin e Qendrës së Thirrjeve (Call Center) për ...
Ahmetaj në Qendrën e Thirrjeve të Tatimpaguesve: Shërbim i ri për sipërmarrjen
Gazeta Dita - 20-Mar-2017 15:22
Ministri i Financave Arben Ahmetaj dhe Drejtoresha e Përgjithshme e Tatimeve Vasilika Vjero, zhvilluan sot një vizitë në zyrat e shërbimit të tatimpaguesve për promovimin e Qendrës së Thirrjeve (Call Center) për ...
Shërbim “call center” për biznesin e vogël
Gazeta Shqip - 20-Mar-2017 15:16
Gjatë muajit shkurt, 25 mijë tatimpagues të biznesit të vogël u njoftuan për zgjidhjen e një problemi nga shërbimi i Qendrës së Thirrjeve. Ky shërbim, që prej datës 1 shkurt është ngritur në kuadër të lehtësimit të ...
Shërbim “call center” për biznesin e vogël
Top Channel - 20-Mar-2017 14:59
Gjatë muajit shkurt, 25 mijë tatimpagues të biznesit të vogël u njoftuan për zgjidhjen e një problemi nga shërbimi i Qendrës së Thirrjeve. Ky shërbim, që prej datës 1 shkurt është ngritur në kuadër të lehtësimit të ...
Ahmetaj viziton Qendrn e Thirrjeve t Tatimpaguesve: Shrbimi n funksion t lehtsimit t procedurave
Bota Sot - 20-Mar-2017 14:23
Ministri i Financave, Arben Ahmetaj vizitoi të hënën zyrat e shërbimit të tatimpaguesve për promovimin e Qendrës së Thirrjeve (Call Center) për Tatimpaguesit, shërbimi më i ri në ndihmë të sipërmarrjes. Qendra e ...
Ahmetaj në Qendrën e Thirrjeve të Tatimpaguesve, apel bizneseve: Përdorni shërbimet online
BalkanWeb - 20-Mar-2017 14:10
TIRANË- Ministri i Financave, Arben Ahmetaj vizitoi të hënën zyrat e shërbimit të tatimpaguesve për promovimin e Qendrës së Thirrjeve (Call Center) për Tatimpaguesit, shërbimi më i ri në ndihmë të sipërmarrjes. Qendra e ...
Galeri

Lajmet Kryesore