Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 04:35
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Pakti Kombëtar i Mirëqenies Sociale, Veliaj: 10 mijë të punësuar
Koha Jone - 20-Mar-2017 12:03
U nënshkrua sot Pakti Kombëtar i Mirëqenies Sociale i cili bën bashkë për herë të parë të gjithë partnerët që veprojnë në fushën sociale duke synuar ngritjen e një sistemi të integruar përkujdesi shoqëror koherent dhe ...
Veliaj: Kemi të hapura sot 105 kantiere
Top Channel - 20-Mar-2017 12:00
U nënshkrua sot Pakti Kombëtar i Mirëqenies Sociale, që bën bashkë për herë të parë të gjithë partnerët që veprojnë në fushën sociale, duke synuar ngritjen e një sistemi të integruar përkujdesi shoqëror koherent dhe të ...
Veliaj: 10 mij t punsuar...shumica prej tyre nga zyrat e puns
Bota Sot - 20-Mar-2017 11:56
U nënshkrua sot Pakti Kombëtar i Mirëqenies Sociale i cili bën bashkë për herë të parë të gjithë partnerët që veprojnë në fushën sociale duke synuar ngritjen e një sistemi të integruar përkujdesi shoqëror koherent dhe ...
Veliaj: 10 mijë persona të punësuar, shumica nga zyrat e punës
Gazeta Shqip - 20-Mar-2017 11:56
U nënshkrua sot Pakti Kombëtar i Mirëqenies Sociale, i cili bën bashkë për herë të parë të gjithë partnerët që veprojnë në fushën sociale duke synuar ngritjen e një sistemi të integruar përkujdesi shoqëror koherent dhe ...
Pakti i Mirëqenies Sociale, Veliaj: 10 mijë të punësuar, shumica nga zyrat e punës
Gazeta Dita - 20-Mar-2017 11:34
U nënshkrua sot Pakti Kombëtar i Mirëqenies Sociale i cili bën bashkë për herë të parë të gjithë partnerët që veprojnë në fushën sociale duke synuar ngritjen e një sistemi të integruar përkujdesi shoqëror koherent dhe ...
Galeri

Lajmet Kryesore