Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 04:35
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Shërbim “call center” për biznesin e vogël
Gazeta Shqip - 20-Mar-2017 15:16
Gjatë muajit shkurt, 25 mijë tatimpagues të biznesit të vogël u njoftuan për zgjidhjen e një problemi nga shërbimi i Qendrës së Thirrjeve. Ky shërbim, që prej datës 1 shkurt është ngritur në kuadër të lehtësimit të ...
Shërbim “call center” për biznesin e vogël
Top Channel - 20-Mar-2017 14:59
Gjatë muajit shkurt, 25 mijë tatimpagues të biznesit të vogël u njoftuan për zgjidhjen e një problemi nga shërbimi i Qendrës së Thirrjeve. Ky shërbim, që prej datës 1 shkurt është ngritur në kuadër të lehtësimit të ...
Ahmetaj viziton Qendrn e Thirrjeve t Tatimpaguesve: Shrbimi n funksion t lehtsimit t procedurave
Bota Sot - 20-Mar-2017 14:23
Ministri i Financave, Arben Ahmetaj vizitoi të hënën zyrat e shërbimit të tatimpaguesve për promovimin e Qendrës së Thirrjeve (Call Center) për Tatimpaguesit, shërbimi më i ri në ndihmë të sipërmarrjes. Qendra e ...
Ahmetaj në Qendrën e Thirrjeve të Tatimpaguesve, apel bizneseve: Përdorni shërbimet online
BalkanWeb - 20-Mar-2017 14:10
TIRANË- Ministri i Financave, Arben Ahmetaj vizitoi të hënën zyrat e shërbimit të tatimpaguesve për promovimin e Qendrës së Thirrjeve (Call Center) për Tatimpaguesit, shërbimi më i ri në ndihmë të sipërmarrjes. Qendra e ...
Ahmetaj viziton Qendrën e Thirrjeve të Tatimpaguesve: Shërbim i ri për sipërmarrjen në favor të vetëkorrigjimit
Java News - 20-Mar-2017 13:54
Ministri i Financave Arben Ahmetaj dhe Drejtoresha e Përgjithshme e Tatimeve Vasilika Vjero, zhvilluan sot një vizitë në zyrat e shërbimit të tatimpaguesve për promovimin e Qendrës së Thirrjeve (Call Center) për ...
Galeri

Lajmet Kryesore