Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 22:26
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Kur ekziston kush, por ai nuk ka kë…
Koha Jone - 17-Mar-2017 16:59
…Me shumë gjasa presidenti nuk do të dekretojë ministrin e ri të brendshëm Fatmir Xhafaj. Me një arsyetim që do të tentojë të ngjethë moralin, duke përmendur “sensibilitete”, por jo realitete, presidenti do të shkelë me ...
Kur ekziston kush, por ai nuk ka kë…
Lexo - 17-Mar-2017 15:39
Nga Lorenc Vangjeli/ Dikur, në botën e barsaletave, tre gjinitë klasike të teatrit, komedia, drama dhe tragjedia ndaheshin sipas kësaj mënyre: “Kam me kë, kam me se, s’kam se ku, ishte komedia. Kam me se, kam se ku, ...
Kur ekziston kush, por ai nuk ka kë…
Java News - 17-Mar-2017 15:24
Nga Lorenc Vangjeli Dikur, në botën e barsaletave, tre gjinitë klasike të teatrit, komedia, drama dhe tragjedia ndaheshin sipas kësaj mënyre: “Kam me kë, kam me se, s’kam se ku, ishte komedia. Kam me se, kam se ku, ...
Galeri

Lajmet Kryesore