Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 22:33
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Kur ekziston kush, por ai nuk ka kë…
Kur ekziston kush, por ai nuk ka kë…
Lexo - 17-Mar-2017 15:39
Nga Lorenc Vangjeli/ Dikur, në botën e barsaletave, tre gjinitë klasike të teatrit, komedia, drama dhe tragjedia ndaheshin sipas kësaj mënyre: “Kam me kë, kam me se, s’kam se ku, ishte komedia. Kam me se, kam se ku, ...
Kur ekziston kush, por ai nuk ka kë…
Java News - 17-Mar-2017 15:24
Nga Lorenc Vangjeli Dikur, në botën e barsaletave, tre gjinitë klasike të teatrit, komedia, drama dhe tragjedia ndaheshin sipas kësaj mënyre: “Kam me kë, kam me se, s’kam se ku, ishte komedia. Kam me se, kam se ku, ...
Galeri

Lajmet Kryesore