Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 18:50
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Vendkalimi kufitar Evzoni më në fund i hapur Televizioni Koha - 17-Feb-2017 14:25
Evzoni u hapur
Lajm Press - 17-Feb-2017 14:09
Vendkalimi kufitar Evzoni, sot është hapur për qarkullim, njoftojnë nga Lidhja Auto Moto Maqedoni . Në shumicën e vendkalimeve kufitare nuk ka pritje të gjata gjatë hyrjes dhe daljes nga Maqedonia, përpos vendkalimit ...
Vendkalimi kufitar Evzoni i hapur për qarkullim
TV21 - 17-Feb-2017 14:00
Vendkalimi kufitar Evzoni është i kalueshëm, ndërsa bllokada nga traktorët është hequr, njofton LAMM. Për shkak të grevës së bujqve grekë, vendkalimi kufitar Evzoni ishte i bllokuar për çdo lloj qarkullimi nga data 30 e ...
Evzoni i hapur për qarkullim
Aktuale.MK - 17-Feb-2017 13:40
Vendkalimi kufitar Evzoni është i kalueshëm, ndërsa bllokada nga traktorët është hequr. Për shkak të grevës së bujqve grekë, vendkalimi kufitar Evzoni ishte i bllokuar për çdo lloj qarkullimi nga data 30 e muajit të ...
Vendkalimi kufitar Evzoni i hapur për qarkullim
Zhurnal - 17-Feb-2017 13:15
Shkup, 17 shkurt - Vendkalimi kufitar Evzoni është i kalueshëm, ndërsa bllokada nga traktorët është hequr, njofton LAMM. Për shkak të grevës së bujqve grekë, vendkalimi kufitar Evzoni ishte i bllokuar për çdo lloj ...
LAMM: Vendkalimi kufitar Evzoni i hapur për qarkullim
Portalb - 17-Feb-2017 12:45
Vendkalimi kufitar Evzoni është i kalueshëm, ndërsa bllokada nga traktorët është hequr, njofton LAMM. Për shkak të grevës së bujqve grekë, vendkalimi kufitar Evzoni ishte i bllokuar për çdo lloj qarkullimi nga data 30 e ...
Vendkalimi kufitar Evzoni i hapur për qarkullim
Koha.mk - 17-Feb-2017 12:27
Vendkalimi kufitar Evzoni është i kalueshëm, ndërsa bllokada nga traktorët është hequr, njofton LAMM. Për shkak të grevës së bujqve grekë, vendkalimi kufitar Evzoni ishte i bllokuar për çdo lloj qarkullimi nga data 30 e ...
MPJ kërkon zhbllokimin e kufirit nga Athina
Aktuale.MK - 17-Feb-2017 12:22
MPJ e Maqedonisë me një notë proteste dorëzuar ministrisë së jashtme greke kërkon që në mënyrë urgjente të zgjidhet bllokimi i kufirit. Nota është dërguar edhe në Komisionin europian lidhur me bllokimin e kufirit ...
Bujqit grek fillojnë të tërhiqen nga Evzoni
Lajm Press - 17-Feb-2017 12:04
Bujqit të cilët e kanë bllokuar vendkalimin kufitar Evzoni sot do të fillojnë të tërhiqen nga bllokada. Ashtu siç paralajmërojnë mediat greke, bujqit që nga mesdita do të fillojnë ta lëshojnë bllokun e vendkalimit ...
Zhbllokohet plotësisht vendkalimi kufitar Evzoni
Telegrafi - 17-Feb-2017 11:52
Vendkalimi kufitar Evzoni është i kalueshëm, ndërsa bllokada nga traktorët është hequr, njoftoi LAMM, përcjell Telegrafi Maqedoni. Në vendkalimet kufitare, përveç në vendkalimin Bogorodicë-Evzoni, nuk ka pritje të gjata ...
MPJ me notë proteste ndaj Athinës
Zhurnal - 17-Feb-2017 11:52
Shkup, 17 shkurt - Në notën protestë dorëzuar ministrisë së jashtme greke MPJ e Maqedonisë kërkon që në mënyrë urgjente të zgjidhet bllokim i kufirit, shkruan Zhurnal. Nota është dërguar edhe në Komisionin europian ...
Bujqit grek fillojnë të tërhiqen nga Evzoni
Portalb - 17-Feb-2017 11:18
Bujqit të cilët e kanë bllokuar vendkalimin kufitar Evzoni sot do të fillojnë të tërhiqen nga bllokada. Ashtu siç paralajmërojnë mediat greke, bujqit që nga mesdita do të fillojnë ta lëshojnë bllokun e vendkalimit ...
Komunikacioni në vendin tonë po zhvillohet nëpër rrugë të thata
RTM - 17-Feb-2017 10:59
Komunikacioni në rrugët e shtetit po zhvillohet nëpër rrugë të thata, përveç në vendet me hije. Intensiteti i komunikacionit në drejtimet rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Aksi rrugor Shkup - Makedosnki ...
MPJ e Maqedonisë me notë proteste ndaj Athinës
Lajm Press - 17-Feb-2017 10:42
“Me bllokadat në pikën kufitare Evzoni, ka mjaft dëm në biznes”, MPJ e Maqedonisë, dërgon notë proteste ndaj Athinës dhe reagim në Bruksel, njofton Portalb.mk . Në notën protestuese deri te Ministria e Punëve të Jashtme ...
MPJ e Maqedonisë me notë proteste ndaj Athinës
Portalb - 17-Feb-2017 10:32
“Me bllokadat në pikën kufitare Evzoni, ka mjaft dëm në biznes”, MPJ e Maqedonisë, dërgon notë proteste ndaj Athinës dhe reagim në Bruksel, njofton Portalb.mk Në notën protestuese deri te Ministria e Punëve të Jashtme ...
Evzoni pjesërisht i bllokuar
RTM - 17-Feb-2017 10:23
Vendkalimi kufitar "Bogorodicë-Evzoni" në kufirin Maqedoni-Greqi pas 18 ditëve bllokadë të plotë nga ana e bujqve grekë, mëngjesin e sotëm është pjesërisht i bllokuar, deklaruan për MIA-n nga shërbimi kujdestar i ...
Vendkalimi kufitar Evzoni pjesërisht i bllokuar
Albportali - 17-Feb-2017 10:20
Vendkalimi kufitar “Bogorodicë-Evzoni” në kufirin Maqedoni-Greqi pas 18 ditëve bllokadë të plotë nga ana e bujqve grekë, mëngjesin e sotëm është pjesërisht i bllokuar. Në anën greke traktorët akoma qëndrojnë në vendin ...
Vazhdon bllokada në Evzoni
Lajm Press - 17-Feb-2017 10:15
Për shkak të grevës së bujqve grekë, vendkalimi kufitar Evzoni edhe më tej është i mbyllur për qarkullim. Vendkalimet Mexhitlia (Manastir) dhe Dojran janë të hapura për qarkullim për çfarëdo lloj të automjeteve, ...
Evzoni pjesërisht i bllokuar
Republika - 17-Feb-2017 10:08
Vendkalimi kufitar “Bogorodicë-Evzoni” në kufirin Maqedoni-Greqi pas 18 ditëve bllokadë të plotë nga ana e bujqve grekë, mëngjesin e sotëm është pjesërisht i bllokuar, deklaruan për MIA-n nga shërbimi kujdestar i ...
Vazhdon bllokada në Evzoni
Shenja - 17-Feb-2017 09:55
Për shkak të grevës së bujqve grekë, vendkalimi kufitar Evzoni edhe më tej është i mbyllur për qarkullim. Vendkalimet Mexhitlia (Manastir) dhe Dojran janë të hapura për qarkullim për çfarëdo lloj të automjeteve, ...
Zhbllokohet pjesërisht kalimi kufitar Evzoni
TV21 - 17-Feb-2017 09:52
Bujqit grekë i kanë tërhequr traktorët pjesërisht nga bllokadat në rrugë, duke përfshirë edhe atë afër pikës Promahon, në kufirin me Bullgarinë, por kërcënohen se do të organizojnë forma të tjera të protestave. ...
123
Galeri

Lajmet Kryesore