Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 18:18
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Të akuzuarit pishman pse u dorëzuan, Sami Ukshini dëshmon pesë orë në gjykatë
Sokoli: Në Kumanovë erdha ta largojë grupin e Mirsadit
Telegrafi - 17-Feb-2017 12:51
Komandant Sokoli, si i akuzuar i parë në rastin e Kumanovës, gjatë rrëfimit tij e mohoi akuzën s si organizatorë, shkruan gazeta KOHA. Hyja e tij në Maqedoni, siç tha ai, ka ndodh mes 1 dhe 2 maj, ndërsa në Lagjen e ...
Ja e vërteta për “Kumanovën”. Rrëfehet Sokoli në gjykatë: Policët u vranë nga kolegët e tyre
TetovaSot - 17-Feb-2017 13:37
Publikuar Shk 17, 2017 Shpërndaj Sami Ukshini, i njohur si komandant Sokoli, sot para trupit gjykues ka deklaruar se organizator i ngjarjeve në “Lagjen e Trimave” ka qenë Mirsad Ndreçaj dhe Beg Rizaj. Ai tha se Ndreçaj ...
Ja e vërteta për “Kumanovën”. Rrëfehet Sokoli në gjykatë, tregon kush ishin organizatorët
Lajm Press - 17-Feb-2017 13:28
Shkup, 17 shkurt- Në seancën e sotme gjyqësore ku po gjykohen të akuzuarit për rastin “Kumanova- Lagjja e Trimave” është rrëfyer Sami Ukshini, i njohur në opinion si “Sokoli”- nofkë kjo e tij që nga konflikti i vitit ...
Komandant Sokoli: Policia ishte ne mision të na ekzekutoj, gjithçka ka montuar politika
AlMaKos - 17-Feb-2017 13:19
Sami Ukshini i njohur si Komandant Sokoli akuzoj direkt politiken dhe Qeverinë e fundit për montimin e rastit të Kumanovës. Ai nuk dha emra konkrete por tha se gjithçka do të dalë në shesh. Sokoli nuk dha emra të ...
'Lagja e Trimave', sot dëshmojnë komandant Sokoli e komandant Malisheva
Syri - 17-Feb-2017 12:51
Sot vazhdon procesi gjyqësor për rastin “Lagja e trimave” në Maqedoni. Nga sot nis marrja në pyetje e të akuzuarve duke filluar nga i akuzuari Sami Ukshini, i njohur si Komandant Sokoli. Pas tij pritet të japë dëshminë ...
Komandant e Kumanovs sot n Gjykat
Bota Sot - 17-Feb-2017 10:10
Gjatë ditës do të deklarohen Sami Ukshini i njjohur si Komandant Sokoli si dhe Andi Krasniqi, i njohur si Komandant Malisheva. Prokuroria këta dy të akuzuar i ka paraqitur edhe si udhëheqës të grupit të armatosur. Janë ...
Valdet Zekaj kishte hyrë në flakë për të shpëtuar dy pleq
Lajm Press - 17-Feb-2017 14:09
Gjatë rrëfimit për ngjarjen e 8-9 majit në Lagjen e trimave të Kumanovës, Sami Ukshini- Sokoli ka rrëfyer edhe për një ngjarje mjaftë humane që u ngjan eprorëve, shkruan gazeta Lajm. “Më 9 maj Valdet Zekaj, në ...
Ja kur pritet të ketë vendim për rastin “Kumanova”
Portalb - 17-Feb-2017 10:01
Në sallën e madhe të Gjykatës Supreme sot do të vazhdojë gjykimi për rastin “Kumanova”, në të cilën sot duhet të japin deklaratë të akuzuarit, njofton Portalb.mk ‘Në këtë seancë do të dëgjohen të akuzuarit, dëgjimi do ...
Komandant Sokoli: Begu dhe Mirsad Ndrecaj ishin organizator të ngjarjeve në Lagjen e trimave
AlMaKos - 17-Feb-2017 14:26
Në seancën e sotme gjyqësore ku po gjykohen të akuzuarit për rastin “Kumanova- Lagjja e Trimave” është rrëfyer Sami Ukshini, i njohur në opinion si “Sokoli”- nofkë kjo e tij që nga konflikti i vitit 2001. Ai në detaje ...
Dshmia shokuese e Komandant Sokolit pr policin, ja kush e organizoi rastin Kumanova
Bota Sot - 17-Feb-2017 13:57
Sami Ukshini i njohur si Komandant Sokoli akuzoj direkt politiken dhe Qeverinë e fundit për montimin e rastit të Kumanovës. Ai nuk dha emra konkrete por tha se gjithçka do të dalë në shesh. Sokoli nuk dha emra të ...
Lagja e Trimave”, sot dëshmojnë “Sokoli” dhe “Malisheva”
Televizioni Koha - 17-Feb-2017 12:45
Sot do të fillojë marrja ne pyetje e të akuzuarve për rastin “Lagja e Trimave”, i pari do të jap dëshminë është i akuzuari Sami Ukshini, i njohur si Komandant Sokoli. Pas tij pritet dëshmi të jap edhe i akuzuari tjetër ...
Komandant Sokoli: Begu e Ndrecaj ishin organizatorë të ngjarjeve në Lagjen e Trimave
Arbresh - 17-Feb-2017 16:20
Në seancën e sotme gjyqësore ku po gjykohen të akuzuarit për rastin “Kumanova- Lagjja e Trimave” është rrëfyer Sami Ukshini, i njohur në opinion si “Sokoli”- nofkë kjo e tij që nga konflikti i vitit 2001. Ai në detaje ...
“Lagja e Trimave”, sot dëshmojnë Komandant Sokoli e Komandant Malisheva
Klan Kosova - 17-Feb-2017 12:15
Sot vazhdon procesi gjyqësor për rastin “Lagja e trimave”. Nga sot nis marrja në pyetje e të akuzuarve derisa i pari do të japë dëshminë i akuzuari Sami Ukshini, i njohur si Komandant Sokoli. Pas tij pritet të japë ...
Komandanët e Kumanovës paraqiten para Gjykatës
Java News - 17-Feb-2017 13:46
Vazhdon procesi gjyqësor për rastin “Lagjja e trimave”. Gjatë ditës do të deponojnë Sami Ukshini i njohur si Komandant Sokoli si dhe Andi Krasniqi, i njohur si Komandant Malisheva. Prokuroria këta dy të akuzuar i ka ...
“Kumanova”, Sokoli: Policët u vranë nga kolegët e tyre
Klan Kosova - 17-Feb-2017 14:03
Sami Ukshini, i njohur si komandant Sokoli, sot para trupit gjykues ka deklaruar se organizator i ngjarjeve në “Lagjen e Trimave” ka qenë Mirsad Ndreçaj dhe Beg Rizaj. Ai tha se Ndreçaj dhe Rizaj e kanë mobilizuar ...
Komandant Sokoli: Begu dhe Mirsad Ndrecaj ishin organizator të ngjarjeve në Lagjen e Trimave
TetovaSot - 17-Feb-2017 15:16
Publikuar Shk 17, 2017 Shpërndaj Në seancën e sotme gjyqësore ku po gjykohen të akuzuarit për rastin “Kumanova- Lagjja e Trimave” është rrëfyer Sami Ukshini, i njohur në opinion si “Sokoli”- nofkë kjo e tij që nga ...
"Lagja e Trimave", sot dëshmojnë "Sokoli" dhe "Malisheva"
Zhurnal - 17-Feb-2017 10:26
Shkup, 17 shkurt - Sot do të fillojë marrja ne pyetje e të akuzuarve për rastin “Lagja e Trimave”, i pari do të jap dëshminë është i akuzuari Sami Ukshini, i njohur si Komandant Sokoli. Pas tij pritet dëshmi të jap edhe ...
Komandant Sokoli dhe Komandant Malisheva do të flasin për Lagjen e Trimave
AlMaKos - 17-Feb-2017 09:52
Vazhdon procesi gjyqësor për rastin “Lagjja e trimave”. Nga sot nis marrja ne pyetje e të akuzuarve i pari do të jap dëshminë i akuzuari Sami Ukshini, i njohur si Komandant Sokoli. Pas tij pritet dëshmi të jap edhe i ...
“Kumanova”, Sokoli: Policët u vranë nga kolegët e tyre
Portalb - 17-Feb-2017 13:37
Sami Ukshini, i njohur si komandant Sokoli, sot para trupit gjykues ka deklaruar se organizator i ngjarjeve në “Lagjen e Trimave” ka qenë Mirsad Ndreçaj dhe Beg Rizaj. Ai tha se Ndreçaj dhe Rizaj e kanë mobilizuar ...
“Kumanova”, Sokoli: Policët u vranë nga kolegët e tyre
Albportali - 17-Feb-2017 14:44
Sami Ukshini, i njohur si komandant Sokoli, sot para trupit gjykues ka deklaruar se organizator i ngjarjeve në “Lagjen e Trimave” ka qenë Mirsad Ndreçaj dhe Beg Rizaj. Ai tha se Ndreçaj dhe Rizaj e kanë mobilizuar ...
123
Galeri

Lajmet Kryesore