Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 03:33
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Si t’i mbani larg thinjat?
Mos e derdhni ujin e makaronave, ja çfarë mund të bëni me të
Dritare.net - 17-Feb-2017 17:48
Afërsia me fqinjin tonë Italinë, apo dhe vetë dashuria jonë për brumërat i bën ato një prej ushqimeve të cilit vështirë t’i rezistojmë. Janë të shpejta, të shijshme dhe mbi të gjitha arrijnë të na ngopin brenda pak ...
Si t’i mbani larg thinjat?
Koha.mk - 17-Feb-2017 18:42
Thinjat tregojnë se vitet kanë kaluar, por kjo nuk është për të gjithë. Ka disa njerëz që edhe pse në moshë të re kanë thinja në flokë. Tek femrat lyerja e flokëve është një nga mënyrat më të shpejta, e ndërsa tek ...
Galeri

Lajmet Kryesore