Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 22:26
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Aurel Plasari: Si e bëri “VETTINGUN” Adolf Hitleri ose mbi “shtetin e dyfishtë”
Telegraf - 17-Feb-2017 13:30
Kur bie shi dhe kur kam nge shkruaj në FaceBook...
Gjermanët hanin würstel dhe pinin birra kur ngrihej Hitleri. Po shqiptarët sot?
Lapsi - 17-Feb-2017 10:14
Kur bie shi dhe kur kam ngé shkruaj në FaceBook nga një rekomandim leximi, që të tjerëve u duket esé. “Ernst Fraenkel, Shteti i dyfishtë - Një kontribut në teorinë e diktaturës”, New York 2010 (Oxford University Press): ...
Si e bëri “Vetingun” Adolf Hitleri ose mbi “shtetin e dyfishtë”
Gazeta55 - 16-Feb-2017 23:45
Kur bie shi dhe kur kam ngé shkruaj në FaceBook nga një rekomandim leximi, që të tjerëve u duket esé. “Ernst Fraenkel, Shteti i dyfishtë – Një kontribut në teorinë e diktaturës”, New York 2010 (Oxford University Press): ...
Si e bëri ‘vettingun’ Adolf Hitleri ose mbi ‘shtetin e dyfishtë’
Syri - 16-Feb-2017 22:57
Kur bie shi dhe kur kam ngé shkruaj në FaceBook nga një rekomandim leximi, që të tjerëve u duket esé. “Ernst Fraenkel, Shteti i dyfishtë - Një kontribut në teorinë e diktaturës”, New York 2010 (Oxford University Press): ...
Agimi nazist, ngritja e Hitlerit në pushtet (FOTO)
Koha.mk - 16-Feb-2017 14:12
Ky album tregon momentet e para kur Adolf Hitleri dhe nazistët morën pushtetin në Gjermani. Fotografitë e shkrepura gatë periudhës 1931-1935 u gjetën nga oficeri i ushtrisë amerikane Philips Parks Ramsey në përfundim të ...
Galeri

Lajmet Kryesore