Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 08:41
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Shteti i papunësisë Gazeta Monitor - 17-Feb-2017 14:41
Republika e papunësisë
Indeks Online - 17-Feb-2017 12:21
Papunësia në Kosovë vazhdon të jetë njëri nga problemet thelbësore të qytetarëve të vendit. Nëntë vite pas shpalljes se pavarësisë së Republikës së Kosovës, papunësia sipas shifrave zyrtare është 26.2 për qind. Kurse, ...
Shkalla e papunësisë së të rinjve, më e lartë se në Gjermani
AlbInfo - 17-Feb-2017 12:15
Në Zvicër, të rinjtë janë mirë të integruar në tregun e punës. Numri i personave të papunë të moshës 15 dhe 24 vjeç ka rënë me rreth një të katërtën në krahasim me vitin e kaluar. Sipas Zyrës Statistikore (BFS), shkalla ...
Shtet i papunësisë
InFokusi - 17-Feb-2017 11:55
Papunësia në Kosovë vazhdon të jetë njëri nga problemet thelbësore të qytetarëve të vendit. Nëntë vite pas shpalljes se pavarësisë së Republikës së Kosovës, papunësia sipas shifrave zyrtare është 26.2 për qind. Kurse, ...
Republika e papunsis
Zeri - 17-Feb-2017 11:20
Papunësia në Kosovë vazhdon të jetë njëri nga problemet thelbësore të qytetarëve të vendit. Nëntë vite pas shpalljes se pavarësisë së Republikës së Kosovës, papunësia sipas shifrave zyrtare është 26.2 për qind. Kurse, ...
Republika e papunësisë
Telegrafi - 17-Feb-2017 11:18
Papunësia në Kosovë vazhdon të jetë njëri nga problemet thelbësore të qytetarëve të vendit. Nëntë vite pas shpalljes se pavarësisë së Republikës së Kosovës, papunësia sipas shifrave zyrtare është 26.2 për qind. Kurse, ...
Kosovarët, të katërtit për fitimin e pasaportës austriake
AlbInfo - 16-Feb-2017 20:46
Gjatë vitit të kaluar 9000 të huaj me qëndrim në Austri kanë fituar pasaportën austriake. Kjo është një rritje prej 4.4 për qind në krahasim me një vit më parë, shkruan orf.at dhe mediat tjera austriake, duke iu ...
Zvicra numëron mbi 5 milionë të punësuar
AlbInfo - 16-Feb-2017 18:07
Në tremujorin e katërt të vitit 2016 në Zvicër kanë qenë të lidhur me ndonjë formë punësimi pak më shumë se 5 milionë banorë. Sipas Zyrës Federale për Statistikë kjo shifër është për 1.5 për qind më shumë se në ...
Papunësia në Turqi ka arritur 12,1 për qind, niveli më i lartë në shtatë vitet e fundit
Portalb - 16-Feb-2017 12:16
Papunësia në Turqi në dhjetor të vitit 2016 është rritur deri në 12,1 për qind, duke e arritur nivelin më të lartë nga marsi i vitit 2010, kumtoi gazeta “Hyriet dejli njuz”, duke iu referuar të dhënave të publikuara ...
Galeri

Lajmet Kryesore