Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 22:33
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Shtatë pikat e errëta të Rezolutës së PE, çfarë u kërkohet politikanëve shqiptarë
Shtatë pikat e errëta të Rezolutës së PE, çfarë u kërkohet politikanëve shqiptarë
Dritare.net - 17-Feb-2017 16:03
Nga Aurenc Bebja, Francë Rezoluta e Parlamentit Evropian për Shqipërinë, e datës 15 shkurt 2017, vë në dukje mjaft qartë rrugën e gjatë që duhet të ndjekë vendi ynë me qëllim për të qenë pjesë e Bashkimit Evropian. ...
Shtatë pikat e errëta të Rezolutës së PE ndaj politikanëve dhe qeverisë shqiptare
Koha Jone - 17-Feb-2017 14:03
Nga Aurenc Bebja Rezoluta e Parlamentit Evropian për Shqipërinë, e datës 15 shkurt 2017, vë në dukje mjaft qartë rrugën e gjatë që duhet të ndjekë vendi ynë me qëllim për të qenë pjesë e Bashkimit Evropian. Pasi lexova ...
Galeri

Lajmet Kryesore