Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 04:29
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
‘Gruaja është lidere më këmbëngulëse dhe më e suksesshme’
‘Gruaja është lidere më këmbëngulëse dhe më e suksesshme’
Telegrafi - 17-Feb-2017 14:47
Në Maqedoni sot filloi Samiti global i grave lidere në të cilin marrin pjesë mbi 300 gra nga pesë kontinente dhe rreth 40 panelistë të cilët do t’i ndajnë përvojat e tyre si të bëhesh grua lidere, përcjell Telegrafi ...
Samiti global i grave lidere, panelistet: Femra lidere e lindur, ka pak mundësi
RTM - 17-Feb-2017 16:46
Në Maqedoni po mbahet Samiti global i grave lidere, në të cilin marrin pjesë mbi 300 gra nga pesë kontinente dhe rreth 40 paneliste. Në Maqedoni gratë përballen me probleme të shumta. Ato fillojnë që nga stereotipat se ...
Samiti global i grave udhëheqëse, gratë dhe burrat kanë pikëpamje të ndryshme për politikë?!
TV21 - 17-Feb-2017 18:24
Këto dy zonja janë hisedare në grupet punuese që po negociojnë për një koalicion të mundshme mes LSDM-së dhe BDI-së. Por sa të shpeshta janë këto raste? Në një samit, ku u mblodhën mbi 300 gra nga të pesë kontinentet, u ...
Në Shkup nisi Samiti global i grave lidere
Portalb - 17-Feb-2017 14:32
Filloi Samiti i parë global i grave lidere në Maqedoni “2017 Global Women Liders Samit” në organizim të Lidhjes së Odave Ekonomike të Maqedonisë (LOEM) ku marrin pjesë mbi 40 panelistë, gra lidere eminente si dhe mbi ...
Samit global: Gruaja është lidere më këmbëngulëse dhe më e suksesshme
AlMaKos - 17-Feb-2017 15:55
Në Maqedoni sot filloi Samiti global i grave lidere në të cilin marrin pjesë mbi 300 gra nga pesë kontinente dhe rreth 40 panelistë të cilët do t’i ndajnë përvojat e tyre si të bëhesh grua lidere. Sipas bashkëshortes së ...
Samit global: Gruaja është lidere më këmbëngulëse dhe më e suksesshme
TetovaSot - 17-Feb-2017 14:36
Publikuar Shk 17, 2017 Shpërndaj Në Maqedoni sot filloi Samiti global i grave lidere në të cilin marrin pjesë mbi 300 gra nga pesë kontinente dhe rreth 40 panelistë të cilët do t’i ndajnë përvojat e tyre si të bëhesh ...
Samit global: Gruaja është lidere më këmbëngulëse dhe më e suksesshme
Zhurnal - 17-Feb-2017 14:16
Shkup, 17 shkurt- Në Maqedoni sot filloi Samiti global i grave lidere në të cilin marrin pjesë mbi 300 gra nga pesë kontinente dhe rreth 40 panelistë të cilët do t`i ndajnë përvojat e tyre si të bëhesh grua lidere. ...
Samiti global: gruaja është lidere më këmbëngulëse dhe më e suksesshme
TV21 - 17-Feb-2017 14:39
Në Maqedoni sot filloi Samiti global i grave lidere në të cilin marrin pjesë mbi 300 gra nga pesë kontinente dhe rreth 40 panelistë të cilët do t’i ndajnë përvojat e tyre si të bëhesh grua lidere. Sipas bashkëshortes së ...
Maqedonia organizatore e Samitit global t grave lidere “GWLS 2017”
Bota Sot - 17-Feb-2017 09:54
Mbi 40 gra lidere eminente në rolin e panelisteve dhe mbi 300 pjesëmarrës nga pesë kontinente, krijues të politikave publike, diplomatë, përfaqësues të elitës korporative, gazetarisë,…, do të jenë pjesë e Samitit global ...
Maqedonia organizatore e Samitit global të grave lidere ‘GWLS 2017’
Telegrafi - 17-Feb-2017 09:10
Mbi 40 gra lidere emninente në rolin e panelisteve dhe mbi 300 pjesëmarrës nga pesë kontinente, krijues të politikave publike, diplomatë, përfaqësues të elitës korporative, gazetarisë…, do të jenë pjesë e Samitit global ...
Maqedonia organizatore e Samitit global të grave lidere “GWLS 2017”
RTM - 17-Feb-2017 11:55
Mbi 40 gra lidere emninente në rolin e panelisteve dhe mbi 300 pjesëmarrës nga pesë kontinente, krijues të politikave publike, diplomatë, përfaqësues të elitës korporative, gazetarisë, do të jenë pjesë e Samitit global ...
Maqedonia organizatore e Samitit global të grave lidere "GWLS 2017"
Zhurnal - 17-Feb-2017 09:33
Shkup, 17 shkurt - Mbi 40 gra lidere eminente në rolin e panelisteve dhe mbi 300 pjesëmarrës nga pesë kontinente, krijues të politikave publike, diplomatë, përfaqësues të elitës korporative, gazetarisë,..., do të jenë ...
Maqedonia organizatore e Samitit global të grave lidere ‘GWLS 2017’
AlMaKos - 17-Feb-2017 09:49
Mbi 40 gra lidere emninente në rolin e panelisteve dhe mbi 300 pjesëmarrës nga pesë kontinente, krijues të politikave publike, diplomatë, përfaqësues të elitës korporative, gazetarisë…, do të jenë pjesë e Samitit global ...
Maqedonia organizatore e samitit global të grave lidere “GWLS 2017”
TV21 - 17-Feb-2017 09:52
Mbi 40 gra lidere eminente në rolin e penalistëve dhe mbi 300 pjesëmarrës nga pesë kontinente, krijues të politikave publike, diplomatë, përfaqësues të elitës korporative, gazetarisë,…, do të jenë pjesë e Samitit global ...
Maqedonia organizatore e Samitit global të grave lidere “GWLS 2017”
TetovaSot - 17-Feb-2017 09:17
Publikuar Shk 17, 2017 Shpërndaj Mbi 40 gra lidere eminente në rolin e panelisteve dhe mbi 300 pjesëmarrës nga pesë kontinente, krijues të politikave publike, diplomatë, përfaqësues të elitës korporative, gazetarisë,…, ...
Maqedonia organizatore e Samitit global të grave lidere “GWLS 2017”
Koha.mk - 17-Feb-2017 09:26
Mbi 40 gra lidere eminente në rolin e panelisteve dhe mbi 300 pjesëmarrës nga pesë kontinente, krijues të politikave publike, diplomatë, përfaqësues të elitës korporative, gazetarisë,…, do të jenë pjesë e Samitit global ...
Maqedonia organizatore e Samitit global të grave lidere “GWLS 2017”
Lajm Press - 17-Feb-2017 09:20
Mbi 40 gra lidere eminente në rolin e panelisteve dhe mbi 300 pjesëmarrës nga pesë kontinente, krijues të politikave publike, diplomatë, përfaqësues të elitës korporative, gazetarisë,…, do të jenë pjesë e Samitit global ...
Galeri

Lajmet Kryesore