Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 22:43
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Protesta: Vodka me Red Bull apo Koktejl Molotov?
Protesta: Vodka me Red Bull apo Koktejl Molotov?
Koha Jone - 17-Feb-2017 17:08
Lajmet e fillimjavës dëshmonin se të paktën dy objektivat e vezëve dhe bojës së protestës së të shtunës do të ishin strehëza e bardhë në hyrjen e godinës së kryeministrisë dhe kërpudha në skaj të saj. Të enjten në ...
Vodka me Red Bull apo Koktejl Molotov?
Lexo - 17-Feb-2017 12:28
Nga Lorenc Vangjeli Ka një keqkuptim të pandërprerë; salla e seancave plenare në parlamentin e Shqipërisë shihet si vend për miting, ndërsa bulevardi i mitingjeve, shihet si sallë për të bërë politikë. Ndeshja mes ...
Vodka me Red Bull apo Koktejl Molotov?
Java News - 17-Feb-2017 12:15
Nga Lorenc Vangjeli Ka një keqkuptim të pandërprerë; salla e seancave plenare në parlamentin e Shqipërisë shihet si vend për miting, ndërsa bulevardi i mitingjeve, shihet si sallë për të bërë politikë. Ndeshja mes ...
Galeri

Lajmet Kryesore