Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 03:33
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
PPS hyn në ambientet e MPM-së, kontrollohet dokumentacioni financiar
Shkup, gazetarët e MPM sërish në grevë, ja se çfarë kërkojnë
Portalb - 16-Feb-2017 15:47
Nesër në Shkup, të punësuarit e gazetave “Media Print Maqedoni” do ta ri-fillojnë grevën e tyre. Gazetarët e “Utrinski”, “Vest” dhe “Dnevnik” nuk e kanë marrë rrogën e janarit në afatin e parashikuar, shkruan 24 Vest i, ...
Kamçev e ka shitur pjesën e tij në MPM
TetovaSot - 17-Feb-2017 09:11
Publikuar Shk 17, 2017 Shpërndaj Kompania “Orka Holding” e drejtuar nga Jordan Kamçev, informoi se e ka shitur pjesën e saj në shtëpinë mediale “Media Print Maqedoni” (MPM), njofton Portalb.mk. “Me vendnim të bordit ...
Kamçev e ka shitur pjesën e tij në MPM
Portalb - 17-Feb-2017 08:51
Kompania “Orka Holding” e drejtuar nga Jordan Kamçev, informoi se e ka shitur pjesën e saj në shtëpinë mediale “Media Print Maqedoni” (MPM), njofton Portalb.mk “Me veldnim të bordit ekzekutiv, të sjellë më 12.12.2016 ...
SHGM e përkrah grevën e gazetarëve të MPM-së
Telegrafi - 17-Feb-2017 12:08
Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë përmes një komunikate për Telegrafi Maqedoni, përkrah grevën e gazetarëve të tre gazetave të botuesit “Media Print Makedonija” dhe fton menaxhmentin e kompanisë që menjëherë t’i ...
SHGM e përkrahë grevën e gazetarëve të MPM-së
Portalb - 17-Feb-2017 11:45
Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë e përkrah grevën e gazetarëve të tre gazetave të botuesit “Media Print Maqedoni” dhe fton menaxhmentin e kompanisë që menjëherë t’i plotësojë kërkesat e këshillit grevist për pagesën e ...
Kamçev e ka shitur pjesën e tij në MPM
AlMaKos - 17-Feb-2017 09:34
Kompania “Orka Holding” e drejtuar nga Jordan Kamçev, informoi se. “Me veldnim të bordit ekzekutiv, të sjellë më 12.12.2016 kompania “Orka Holding” e shitur pjesën e saj në “Qendrën Grafike” SHPK Shkup, në pronësi të ...
PSP ka hyrë në MPM
Lajm Press - 17-Feb-2017 12:39
Ekipi i Prokurorisë Speciale (PSP) sot ka hyrë në “Media Print Maqedoni (MPM), mëson BIRN . Qëllimi i PSP-së ka qenë që të hulumtohet financimi i punës së shtëpisë mediale, e cila është botuese e gazetave “Dnevnik”, ...
Hetues nga PSP-ja hyjnë në shtëpinë mediatike MPM
Albportali - 17-Feb-2017 12:49
Hetues nga ekipi i Prokurorisë Speciale Publike (PSP) kanë hyrë në shtpinë mediatike Media Print Maqedeni (MPM), e cila është ka në pronësi gazetat ditore “Dnevnik”, “Vest” dhe “Utrinski Vesnik”. Nga PSP-ja thonë se i ...
Edi Rama për vizitë në Prishtinë (VIDEO)
RTM - 16-Feb-2017 15:23
Kryeministri shqiptar, Edi Rama, ka mbërritur në Prishtinë para pak minutash. Në videon e mëposhtme mund të shihni momentin e mbërritjes së kryeministrit Rama në qendër të Prishtinës. Më herët gazetametro.net kishte ...
Punonjësit e mediumeve të MPM-së prej sot kanë hyrë në grevë
Telegrafi - 17-Feb-2017 13:33
Në Ditën e gazetarisë në Maqedoni, 17 shkurti, në shtëpinë media “Media Print Maqedonia”, shumica e gazetarëve dhe punëtorëve medial kanë hyrë në grevë në kohë të pacaktuar, përcjell Telegrafi Maqedoni. Greva është ...
Gazetarët e tre të përditshmeve në Maqedoni në grevë për rroga, pronari i deritanishëm largohet
Ina-Online - 17-Feb-2017 09:43
Kompania “Orka Holding” e drejtuar nga Jordan Kamçev, informoi se. “Me veldnim të bordit ekzekutiv, të sjellë më 12.12.2016 kompania “Orka Holding” e shitur pjesën e saj në “Qendrën Grafike” SHPK Shkup, në pronësi të ...
SPGM: Filloi greva në MPM
Portalb - 17-Feb-2017 10:24
Sindikata e Pavarur e Gazetarëve të Maqedonisë (SPGM), njofton se fillon greva në shtëpinë mediale “Media Print Maqedoni” (MPM), transmeton Portalb.mk Gazetarët e gazetave të MPM-së, “Utrinski”, “Vest” dhe “Dnevnik” ...
PSP ka hyrë në MPM
Portalb - 17-Feb-2017 12:08
Ekipi i Prokurorisë Speciale (PSP) sot ka hyrë në “Media Print Maqedoni (MPM), mëson BIRN . Qëllimi i PSP-së ka qenë që të hulumtohet financimi i punës së shtëpisë mediale, e cila është botuese e gazetave “Dnevnik”, ...
Shkup, gazetarët e MPM sërish në grevë, ja se çfarë kërkojnë
AlMaKos - 16-Feb-2017 15:59
Nesër në Shkup, të punësuarit e gazetave “Media Print Maqedoni” do ta ri-fillojnë grevën e tyre. Gazetarët e “Utrinski”, “Vest” dhe “Dnevnik” nuk e kanë marrë rrogën e janarit në afatin e parashikuar, shkruan 24 Vesti, ...
Specialja kontrollon pronën e Sërgjan Kerimit
Albportali - 17-Feb-2017 12:49
Prokuroria speciale sot ka dërguar ekipe në Media Print Makedonija që të kontrollojnë punën financiare të kësaj shtëpie botuese e cila është pronare e pesë mediave të shtypit dhe një elektronike, bëjnë me dije burime të ...
Kamçev tërhiqet nga kompania që posedon "Dnevnik", "Utrinski Vesnik" dhe "Vest"
Zhurnal - 16-Feb-2017 19:51
Shkup, 16 shkurt - Kompania Orka Holding, në pronësi të biznesmenit të afërt me pushtetin, Orce Kamçev, ka shitur pjesën e vet të aksioneve në kompaninë "Media Print Makedonija" (MPM), informon Zhurnal. Pjesën e vet të ...
Filloi greva e gazetarëve të gazetave “Utrinski”, “Vest” dhe “Dnevnik”
Aktuale.MK - 17-Feb-2017 10:51
Sindikata e Pavarur e Gazetarëve të Maqedonisë (SPGM), njofton se fillon greva në shtëpinë mediale “Media Print Maqedoni” (MPM), transmeton Portalb.mk. Gazetarët e gazetave të MPM-së, “Utrinski”, “Vest” dhe “Dnevnik” ...
SHGM e përkrah grevën e gazetarëve të MPM
Koha.mk - 17-Feb-2017 12:08
Shkup, 17 shkurt – Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë përkrah grevën e gazetarëve të tre gazetave të botuesit “Media Print Makedonija” dhe fton menaxhmentin e kompanisë që menjëherë t’i plotësojë kërkesat e këshillit ...
Prokuroria Speciale heton kompanin ”Media Print Maqedonia”
Bota Sot - 17-Feb-2017 12:55
Disa hetues të Prokurorisë Speciale Publike (PSP) janë futur në kompaninë Media Print Maqedonia. Joyzrtarisht, Nova TV mëson se PSP-ja ka nisur procedurë për punën financiare të kompanisë që i ka nën pronësi gazetat ...
Grevë e të punësuarve në gazetat e MPM
TV21 - 17-Feb-2017 13:07
Në Ditën e gazetarisë maqedonase 17 shkurti, në shtëpinë më të madhe mediale “Media Print Makedonia”, shumica e gazetarëve dhe punëtorëve medial hynë në grevë në kohë të pacaktuar. Greva është organizuar nga sindikata e ...
12
Galeri

Lajmet Kryesore