Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 00:33
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Nëntë vjet shtet, shuamë zhgënjime AlbInfo - 17-Feb-2017 15:03
Nëntë vjet pavarësi, Kosova larg nga ajo që është pritur
Telegrafi - 17-Feb-2017 14:15
Sot Kosova shënon nëntë vjet pavarësi. Por, qytetarët e vendit ende mbesin të izoluar, në pamundësi për të lëvizur lirshëm. Papunësia dhe gjendja e rëndë ekonomike ka bërë që qytetarët e këtij vendi në nëntë vite pas, ...
Nëntë vjet pavarësi, Kosova larg nga ajo që është pritur
Arbresh - 17-Feb-2017 13:33
Sot Kosova shënon nëntë vjet pavarësi. Por, qytetarët e vendit ende mbeten të izoluar, në pamundësi për të lëvizur lirshëm. Papunësia dhe gjendja e rëndë ekonomike ka bërë që qytetarët e këtij vendi në nëntë vite pas, ...
?Nëntë vjet pavarësi, Kosova larg nga ajo që është pritur
Kosova Press - 17-Feb-2017 13:21
Sot Kosova shënon nëntë vjet pavarësi. Por, qytetarët e vendit ende mbeten të izoluar, në pamundësi për të lëvizur lirshëm. Papunësia dhe gjendja e rëndë ekonomike ka bërë që qytetarët e këtij vendi në nëntë vite pas, ...
Heroinat e Kosovës
Televizioni Koha - 17-Feb-2017 13:18
Kosova shënon sot nëntëvjetorin e Pavarësisë së saj. Shteti më i ri evropian vazhdon të mbetet i izoluar, pa liberalizimin e vizave, por “krenohet” me nënshkrimin e Marrëveshjes së Stabilizim-Asociimit, si hapin e parë ...
Nëntë vjet shtet
Televizioni Koha - 17-Feb-2017 12:54
Kosova shënon sot nëntëvjetorin e pavarësisë së saj. Shteti më i ri evropian vazhdon të mbetet i izoluar, pa liberalizimin e vizave, por “krenohet” me nënshkrimin e Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit, si hapin e parë ...
Heroina e Kosovës SHTET
InFokusi - 17-Feb-2017 10:54
Kosova shënon sot nëntë vjetorin e pavarësisë së saj. Shteti më i ri evropian vazhdon të mbetet i izoluar, pa liberalizimin e vizave, por “krenohet” me nënshkrimin e Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit, si hapin e parë ...
Nëntë vjet shtet
Koha.mk - 17-Feb-2017 10:47
Kosova shënon sot nëntëvjetorin e pavarësisë së saj. Shteti më i ri evropian vazhdon të mbetet i izoluar, pa liberalizimin e vizave, por “krenohet” me nënshkrimin e Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit, si hapin e parë ...
9 vjet pavarësi, Kosovën vazhdojnë ta mundojnë problemet e njëjta
Gazeta Monitor - 17-Feb-2017 10:38
Kosova sot shënon nëntë vjetorin e pavarësisë. Por gjatë këtyre viteve vendi u përball me vështirësi e probleme të mëdha të cilat shumë herë vunë në pikëpyetje se njëri nga shtetet më të reja në botë mund të qëndroj vet ...
9 vjet pavarësi: Ëndrrat e diasporës dhe realiteti
AlbInfo - 17-Feb-2017 10:14
9 vjet kanë kaluar nga dita kur në Kuvendin e Kosovës u bë shpallja e Pavarësisë së Kosovës. Diaspora, si pjesë përbërëse, në momente edhe fuqi motorike e proceseve politike në Kosovë, la pasur pritjet e saj nga ky ...
Nëntë vjet shtet
Zhurnal - 17-Feb-2017 09:54
Prishtinë, 17 shkurt - Kosova shënon sot nëntëvjetorin e pavarësisë së saj. Shteti më i ri evropian vazhdon të mbetet i izoluar, pa liberalizimin e vizave, por “krenohet” me nënshkrimin e Marrëveshjes së Stabilizim ...
9 vjet shtet
Politiko - 17-Feb-2017 09:52
Kosova shënon sot nëntëvjetorin e pavarësisë së saj. Shteti më i ri evropian vazhdon të mbetet i izoluar, pa liberalizimin e vizave, por “krenohet” me nënshkrimin e Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit, si hapin e parë ...
Nëntë vjetori i Pavarësisë së Kosovës: Arritje dhe sfida
VizionPlus - 17-Feb-2017 09:13
Kosova shënon sot nëntëvjetorin e pavarësisë së saj. Shteti më i ri evropian vazhdon të mbetet i izoluar, pa liberalizimin e vizave, por “krenohet” me nënshkrimin e Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit, si hapin e parë ...
Nëntë vjet shtet, Kosova feston
Ina-Online - 17-Feb-2017 09:07
Kosova shënon sot nëntëvjetorin e pavarësisë së saj. Shteti më i ri evropian vazhdon të mbetet i izoluar, pa liberalizimin e vizave, por “krenohet” me nënshkrimin e Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit, si hapin e parë ...
Nëntë vjet shtet
Flaka - 17-Feb-2017 09:07
Kosova shënon sot nëntëvjetorin e pavarësisë së saj. Shteti më i ri evropian vazhdon të mbetet i izoluar, pa liberalizimin e vizave, por “krenohet” me nënshkrimin e Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit, si hapin e parë ...
Nëntë vjet shtet
OraNews - 17-Feb-2017 08:45
Kosova shënon sot nëntëvjetorin e pavarësisë së saj. Shteti më i ri evropian vazhdon të mbetet i izoluar, pa liberalizimin e vizave, por “krenohet” me nënshkrimin e Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit, si hapin e parë ...
Nëntë vjet shtet
Radio Evropa e Lire - 17-Feb-2017 08:32
Kosova shënon sot nëntëvjetorin e pavarësisë së saj. Shteti më i ri evropian vazhdon të mbetet i izoluar, pa liberalizimin e vizave, por “krenohet” me nënshkrimin e Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit, si hapin e parë ...
Galeri

Lajmet Kryesore