Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 18:50
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Rektori Vullnet Ameti: Shtatëmbëdhjetë shkurti, datë e ndritshme e arsimit sipëror në gjuhën shqipe
Televizioni Koha - 17-Feb-2017 12:42
Urim nga rektori i Universitetit të Tetovës prof.dr. Vullnet Ameti me rastin e 22 vjetorit të ligjëratave të para të këtij universiteti. “Kjo datë shënon ditën më të ndritshme të arsimit sipëror në gjuhën shqipe dhe ...
Rektori i UT-së, Vullnet Ameti: 17 shkurti, datë e ndritshme e arsimit sipëror në gjuhën shqipe
Portalb - 17-Feb-2017 12:27
Me rastin e 22 vjetorit të ligjëratave të para, në emër të studentëve, profesorëve dhe punonjësve të tjerë, rektori i UT-së, Vullnet Ameti, uron këtë ditë të shënuar të Universitetit të Tetovës. “Kjo datë shënon ditën ...
Rektori Vullnet Ameti: Shtatëmbëdhjetë shkurti, datë e ndritshme e arsimit sipëror në gjuhën shqipe
Republika - 17-Feb-2017 11:43
Urim nga rektori i Universitetit të Tetovës prof.dr. Vullnet Ameti me rastin e 22 vjetorit të ligjëratave të para të këtij universiteti. “Kjo datë shënon ditën më të ndritshme të arsimit sipëror në gjuhën shqipe dhe ...
Rektori Vullnet Ameti: Shtatëmbëdhjetë shkurti, datë e ndritshme e arsimit sipëror në gjuhën shqipe
Zhurnal - 17-Feb-2017 11:36
Shkup, 17 shkurt - Urim nga rektori i Universitetit të Tetovës prof.dr. Vullnet Ameti me rastin e 22 vjetorit të ligjëratave të para të këtij universiteti. "Kjo datë shënon ditën më të ndritshme të arsimit sipëror në ...
Rektori i UT-së Vullnet Ameti: 17 shkurti, datë e ndritshme e arsimit sipëror në gjuhën shqipe
Aktuale.MK - 17-Feb-2017 11:03
Me rastin e 22 vjetorit të ligjëratave të para, në emër të studentëve, profesorëve dhe punonjësve të tjerë, kam kënaqësinë e veçantë t’Ju uroj në këtë ditë të shënuar të Universitetit të Tetovës. Kjo datë shënon ditën ...
Rektori i UT-së Prof. Dr. Vullnet Ameti: 17 shkurti, datë e ndritshme e arsimit sipëror në gjuhën shqipe
TetovaSot - 17-Feb-2017 10:26
Publikuar Shk 17, 2017 Shpërndaj Me rastin e 22 vjetorit të ligjëratave të para, në emër të studentëve, profesorëve dhe punonjësve të tjerë, kam kënaqësinë e veçantë t’Ju uroj në këtë ditë të shënuar të Universitetit të ...
Sot do të shënohet 22 vjetori i ligjëratave të para në Universitetin e Tetovës
RTM - 17-Feb-2017 10:00
Universiteti i Tetovës përmes një kumtese të lëshuar për media ka njoftuar se sot me disa aktivitete do të shënojë 22 vjetorin e ligjëratave të para të këtij universiteti. Gjatë aktiviteteve do të bëhen homazhe te busti ...
Universiteti i Tetovës, sot shënohet 22 vjetori i ligjëratave të para
Flaka - 17-Feb-2017 09:13
Universiteti i Tetovës përmes një kumtese të lëshuar për media ka njoftuar se sot me disa aktivitete do të shënojë 22 vjetorin e ligjëratave të para. Gjatë aktiviteteve do të bëhen homazhe te busti i dëshmorit të ...
Sot do të shënohet 22 vjetori i ligjëratave të para në Universitetin e Tetovës
Lajm Press - 17-Feb-2017 08:55
Universiteti i Tetovës përmes një kumtese të lëshuar për media ka njoftuar se sot me disa aktivitete do të shënojë 22 vjetorin e ligjëratave të para. Gjatë aktiviteteve do të bëhen homazhe te busti i dëshmorit të ...
UT: Ja agjenda e aktiviteteve për shënimin e 22 vjetorit të ligjeratave të para
Aktuale.MK - 16-Feb-2017 22:08
UNIVERSITETI I TETOVËS (17 shkurt 1995 – 17 shkurt 2017) AGJENDA E AKTIVITETEVE PËR SHËNIMIN E 22 VJETORIT TË LIGJËRATAVE TË PARA TË UT-së 17 shkurt 2017, e premte ...
Universiteti i Tetovës shënon 22 vjetorin e ligjëratës së parë
Gazeta Monitor - 16-Feb-2017 20:55
Në shenjë të përvjetorit të 22 të ligjëratës së parë në Uneversitetin e Tetovës do të organizohen disa aktivitete Ky manifestim do të mbahet më 17 shkurt, dita e premte, ku në fillim nga ora 11 deri 1:30 do të bëhet ...
Agjenda e aktiviteteve për shënimin e 22 vjetorit të ligjëratave të para të UT-së
TetovaSot - 16-Feb-2017 18:02
Publikuar Shk 16, 2017 Shpërndaj AGJENDA E AKTIVITETEVE PËR SHËNIMIN E 22 VJETORIT TË LIGJËRATAVE TË PARA TË UT-së 17 shkurt 2017, e premte ___________________________________________________________ Ora 11:00-11:30 ...
Përvjetori i ligjëratave të para të UT-së
Zhurnal - 16-Feb-2017 17:29
Tetovë, 16 shkurt - Me rastin e shënimit të 22 vjetorit të ligjëratave të para të UT-së, do të mbahen aktivitete të shumta, shkruan Zhurnal ndërkohë që muzeu i universitetit në fshatin Poroj do të hap dyert për ...
Galeri

Lajmet Kryesore