Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 22:26
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Ambasada e Kosovës në Maqedoni feston përvjetorin e Pavarësië
Lexo - 17-Feb-2017 08:21
Për ndër të përvjetorit të 9-të të pavarësisë së Kosovës, Ambasada e Kosovës në Maqedoni ka një festë. Ky kremtim u bë në teatrin e Shkupit. Në rrethin e funksionarëve të lartë shtetërore, atyre ndërkombëtarë dhe ...
Ambasada e Kosovs n Maqedoni feston prvjetorin e Pavarsi
Bota Sot - 17-Feb-2017 07:50
Për ndër të përvjetorit të 9-të të pavarësisë së Kosovës, Ambasada e Kosovës në Maqedoni ka një festë. Ky kremtim u bë në teatrin e Shkupit. Në rrethin e funksionarëve të lartë shtetërore, atyre ndërkombëtarë dhe ...
Ambasada e Kosovës në Maqedoni feston përvjetorin e Pavarësië (Foto)
Arbresh - 16-Feb-2017 23:58
Për ndër të përvjetorit të 9-të të pavarësisë së Kosovës, Ambasada e Kosovës në Maqedoni ka organizuar një festë. Ky kremtim u bë në teatrin e Shkupit. Në rrethin e funksionarëve të lartë shtetërore, atyre ndërkombëtarë ...
Ambasada e Kosovës në Maqedoni feston përvjetorin e Pavarësië (Foto)
Indeks Online - 16-Feb-2017 23:31
Për ndër të përvjetorit të 9-të të pavarësisë së Kosovës, Ambasada e Kosovës në Maqedoni ka organizuar një festë. Ky kremtim u bë në teatrin e Shkupit. Në rrethin e funksionarëve të lartë shtetërore, atyre ...
Galeri

Lajmet Kryesore