Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 08:41
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
INSTAT: Rriten eksportet, kryesojn Italia, Greqia dhe Gjermania
Bota Sot - 17-Feb-2017 16:52
Shqiptarët kanë konsumuar më shumë mallra të ardhura nga vendet e BE. Sipas INSTAT, vendi ka rritur eksportet me Italinë, Greqinë dhe Gjermaninë me 15.5% më shumë krahasuar me 2016. Por në kurbë rënëse janë rreshtuar ...
INSTAT: Rriten eksportet, nafta dhe kromi, 15.5 përqind më shumë se në 2016
Lexo - 17-Feb-2017 15:37
Të dhënat më të fundit zyrtare tregojnë se pas dy vitesh të vështira eksportet kanë filluar të gjallërohen. Instituti i Statistikave raportoi se në janar kompanitë shqiptare eksportuan në tregjet e huaja 15.5 për qind ...
Rriten eksportet/ INSTAT: Nafta dhe kromi, 15.5 përqind më shumë se në 2016
Java News - 17-Feb-2017 15:22
Të dhënat më të fundit zyrtare tregojnë se pas dy vitesh të vështira eksportet kanë filluar të gjallërohen. Instituti i Statistikave raportoi se në janar kompanitë shqiptare eksportuan në tregjet e huaja 15.5 për qind ...
Sondazhet e fundit në Rusi
ABCNews - 17-Feb-2017 15:15
Sondazhet e fundit në Rusi “Pothuajse gjysma e popullsisë promovon figurën e Stalinit” 17 shkurt 2017 15:14 Joseph Stalin ngjitet gjithnjë e më shumë në sondazhe me pothuajse se gjysmën e popullsisë që promovon figurën ...
Rriten eksportet/ Nafta dhe kromi, 15.5 përqind më shumë se në 2016
24 Ore - 17-Feb-2017 15:05
Të dhënat më të fundit zyrtare tregojnë se pas dy vitesh të vështira eksportet kanë filluar të gjallërohen. Instituti i Statistikave raportoi se në janar kompanitë shqiptare eksportuan në tregjet e huaja 15.5 për qind ...
Eksportet e nisin mbarë vitin
ABCNews - 17-Feb-2017 14:28
Eksportet e nisin mbarë vitin Rriten 15.5% në muajin janar falë çmimeve të rritura të naftës e metaleve 17 shkurt 2017 14:26 Viti ka nisur mbarë për eksportuesit shqiptarë. Të dhënat e INSTAT-it raportojnë një rritje ...
Rriten eksportet/ Nafta dhe kromi, 15.5 përqind më shumë se në 2016
Gazeta Dita - 17-Feb-2017 14:26
Të dhënat më të fundit zyrtare tregojnë se pas dy vitesh të vështira eksportet kanë filluar të gjallërohen. Instituti i Statistikave raportoi se në janar kompanitë shqiptare eksportuan në tregjet e huaja 15.5 për qind ...
Rriten eksportet. Nafta dhe kromi, 15.5 përqind më shumë se në 2016
Top Channel - 17-Feb-2017 14:09
Të dhënat më të fundit zyrtare tregojnë se pas dy vitesh të vështira eksportet kanë filluar të gjallërohen. Instituti i Statistikave raportoi se në janar kompanitë shqiptare eksportuan në tregjet e huaja 15.5 për qind ...
Eksportet e nisin mbarë vitin, rriten 15.5% në janar, dyfishohet nafta
24 Ore - 17-Feb-2017 13:01
Por eksportet e tekstileve e këpucëve, grupi më i madh në vend, kanë ngadalësuar ndjeshëm rritjen, duke u zgjeruar me vetëm 7%… Pas një viti me performancë negative, eksportet e kanë nisur mbarë vitin 2017, teksa ...
Pas 15 vitesh, lindjet shtojnë numrin e shqiptarëve
Koha.mk - 16-Feb-2017 17:00
Për herë të parë pas 15 vitesh, popullsia e Shqipërisë ka shënuar rritje. Të dhënat vijnë nga Instituti i Statistikave, i cili ka evidentuar se numri i popullsisë shqiptare në 1 Janar të 2017-ës ka arritur në 2.88 ...
Galeri

Lajmet Kryesore