Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 22:33
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
31 mln denarë subvencione shtetërore për TV-të
31 mln denarë subvencione shtetërore për TV-të
RTM - 17-Feb-2017 14:47
Shuma e ndarë sivjet për këtë qëllim është 31 milion denarë, të cilat mbulojnë 50% të shpenzimeve për programet dokumentare dhe artistike. Kjo mënyrë subvencionimi që vlen që nga viti 2014, synon të ndihmojë ...
31 milionë denarë për program vendor, dokumentar dhe artistik
Koha.mk - 17-Feb-2017 13:48
Tridhjetë e një milionë denarë arrijnë subvencionet për këtë vit nga shteti për produksion të një programi vendor dokumentar dhe artistik. Vendimi për vlerën maksimale të kompensimit për mbulimin e shpenzimeve për ...
Subvencione prej 31 milionë denarë për program vendor dokumentar dhe artistik
Republika - 17-Feb-2017 13:36
Tridhjetë e një milionë denarë arrijnë subvencionet për këtë vit nga shteti për produksion të një programi vendor dokumentar dhe artistik. Vendimi për vlerën maksimale të kompensimit për mbulimin e shpenzimeve për ...
Subvencione prej 31 milionë denarë për program vendor dokumentar dhe artistik
Zhurnal - 17-Feb-2017 13:25
Tridhjetë e një milionë denarë arrijnë subvencionet për këtë vit nga shteti për produksion të një programi vendor dokumentar dhe artistik. Vendimi për vlerën maksimale të kompensimit për mbulimin e shpenzimeve për ...
Galeri

Lajmet Kryesore