ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 01/06/2020 03:20

Ligji i ri/ Çfarë po bëhet me premtimet për pronat?

Ligji i ri/ Çfarë po bëhet me premtimet për pronat?
Megjithëse ligji i ri ‘Për trajtimin e pronës’ nuk ka një faturë financiare se sa kushton kompensimi, qeveria në mënyrë indirekte thotë se do të mbyllë procesin e kompensimit në 10 vitet në vijim Ervin Kaduku Teksa ...
Standard | 03-Feb-2017 09:51
Megjithëse ligji i ri ‘Për trajtimin e pronës’ nuk ka një faturë financiare se sa kushton kompensimi, qeveria në mënyrë indirekte thotë se do të mbyllë procesin e kompensimit në 10 vitet në vijim Ervin Kaduku Teksa ...

Rriten pagat e pensionet
Qeveria miratoi programin makroekonomik fiskal për periudhën 2018-2020. Dokumenti përmban planin e qeverisë për shpërndarjen e - shpenzimeve deri në fund të vitit 2020, duke përcaktuar kontekstin afatmesëm për buxhetet ...
Indeks Online | 03-Feb-2017 07:56
Qeveria miratoi programin makroekonomik fiskal për periudhën 2018-2020. Dokumenti përmban planin e qeverisë për shpërndarjen e - shpenzimeve deri në fund të vitit 2020, duke përcaktuar kontekstin afatmesëm për buxhetet ...

Qeveria bllokon kompensimin për ish-pronarët, jep vetëm 41% të fondit të planifikuar për 2016
Teksa nevojat për kompensimin e ish-pronarëve janë shumë më të larta në krahasim me fondet buxhetore në dispozicion sërish qeveria nuk arrin të alokojë në drejtim të kësaj shtresë edhe sasitë e programuara në buxhetet ...
Ekspres | 02-Feb-2017 19:13
Teksa nevojat për kompensimin e ish-pronarëve janë shumë më të larta në krahasim me fondet buxhetore në dispozicion sërish qeveria nuk arrin të alokojë në drejtim të kësaj shtresë edhe sasitë e programuara në buxhetet ...

Qeveria ‘”bllokon” kompensimin për ish pronarët
Teksa nevojat për kompensimin e ish pronarëve janë shumë më të larta në krahasim me fondet buxhetore në dispozicion sërish qeveria nuk arrin tëalokojë në drejtim të kësaj shtresë edhe sasitë e programuara nëbuxhetet ...
GazetaFjala | 02-Feb-2017 18:23
Teksa nevojat për kompensimin e ish pronarëve janë shumë më të larta në krahasim me fondet buxhetore në dispozicion sërish qeveria nuk arrin tëalokojë në drejtim të kësaj shtresë edhe sasitë e programuara nëbuxhetet ...

Shtyhet afati i rivlerësimit të pronave, Ministria e Financave u jep kohë bizneseve dhe individëve
Afati rivlerësimit të pronave me taksa të zbutura do të shtyhet deri më 31 maj. Ministria e Financave ka vendosur t’u japë më shumë kohë individëve dhe bizneseve për të rivlerësuar apartamentet apo pronat e tjera që ...
Lexo | 02-Feb-2017 17:46
Afati rivlerësimit të pronave me taksa të zbutura do të shtyhet deri më 31 maj. Ministria e Financave ka vendosur t’u japë më shumë kohë individëve dhe bizneseve për të rivlerësuar apartamentet apo pronat e tjera që ...

Rivlerësimi i pronave, shtyhet afati
Afati rivlerësimit të pronave me taksa të zbutura do të shtyhet deri më 31 maj. Ministria e Financave ka vendosur t’u japë më shumë kohë individëve dhe bizneseve për të rivlerësuar apartamentet apo pronat e tjera që ...
Top Channel | 02-Feb-2017 15:26
Afati rivlerësimit të pronave me taksa të zbutura do të shtyhet deri më 31 maj. Ministria e Financave ka vendosur t’u japë më shumë kohë individëve dhe bizneseve për të rivlerësuar apartamentet apo pronat e tjera që ...

Rivlerësimi i pronave, shtyhet afati
Afati rivlerësimit të pronave me taksa të zbutura do të shtyhet deri më 31 maj. Ministria e Financave ka vendosur t’u japë më shumë kohë individëve dhe bizneseve për të rivlerësuar apartamentet apo pronat e tjera që ...
Gazeta Dita | 02-Feb-2017 15:36
Afati rivlerësimit të pronave me taksa të zbutura do të shtyhet deri më 31 maj. Ministria e Financave ka vendosur t’u japë më shumë kohë individëve dhe bizneseve për të rivlerësuar apartamentet apo pronat e tjera që ...

Qeveria ‘”bllokon” kompensimin për ish pronarët, jep vetëm 41 % të fondit të planifikuar për 2016
Teksa nevojat për kompensimin e ish pronarëve janë shumë më të larta në krahasim me fondet buxhetore në dispozicion sërish qeveria nuk arrin tëalokojë në drejtim të kësaj shtresë edhe sasitë e programuara nëbuxhetet ...
24 Ore | 02-Feb-2017 15:20
Teksa nevojat për kompensimin e ish pronarëve janë shumë më të larta në krahasim me fondet buxhetore në dispozicion sërish qeveria nuk arrin tëalokojë në drejtim të kësaj shtresë edhe sasitë e programuara nëbuxhetet ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved